Circa News

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Bulunduğunuz her yerden Dünya gündemine ait gelişmeleri takip edebileceğiniz başarılı bir haber uygulaması.

Ücretsiz olarak sunulan bir haber uygulaması olan Circa News ile istediğiniz her yerden, dünya gündemini yakından takip edebilirsiniz.

Amerika ve Avrupa’dan günün önemli gelişmelerini sizlere sunan Circa News uygulaması, farklı haber kaynaklarından derlediği içeriğiyle anlık olarak haberleri takip etmenizi sağlıyor. Spor, ekonomi, siyaset, magazin, teknoloji ve hava durumu gibi pek çok kategoride içerik sunan uygulama, daha rahat bir okuma için olabildiğince sade bir tasarım kullanılmış.

Dünya gündemine ait gelişmeleri, bildirimleri aktif ederek anlık olarak görebilmeniz de mümkün. Bildirimlerden rahatsız olduysanız yine Ayarlar bölümünden bildirimleri kapatabilir ya da kategoriye göre filtreleyebilirsiniz. Android Wear desteği de bulunan Circa News uygulamasına ait bildirimleri ve güncellemeleri de akıllı saatiniz üzerinden alabiliyorsunuz.

Sade ve kolay arayüzüyle çok rahat bir okuma imkanı sunan Circa News uygulamasıyla dünya gündemini yakından takip etmek istiyorsanız, Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Circa News

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
22.1 MB DOSYA BOYUTU

Amerika ve Avrupa'dan günün önemli gelişmelerini sizlere sunan Circa News uygulamasıyla, dünya gündemini yakından takip edebilirsiniz.

Circa News uygulaması ile iPhone ve iPad işletim sistemli cihazlarınız üzerinden, dünya gündemine ait son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Farklı haber kaynaklarından aldığı haberleri derleyerek, Amerika ve Avrupa’dan günün önemli gelişmelerini sizlere sunan uygulama spor, siyaset, magazin, teknoloji ve hava durumu gibi pek çok kategoride içerik bulunduruyor. Haberleri daha rahat okuyabilmeniz için oldukça sade ve şık bir tasarıma imza atılan uygulama, bu sayede gözleri yormuyor ve çok rahat bir okuma deneyimi sunuyor.

Apple Watch desteğine de sahip olan Circa News uygulaması, anlık gelişmeleri akıllı saatinizde gösteriyor ve her şekilde olursanız olun gündemden uzak kalmıyorsunuz. Uygulama bildirimleri aynı zamanda akıllı telefonunuz için de aktif olup, önemli gelişmeleri push bildirimleri ile anında alabiliyorsunuz.

Sade ve modern arayüzüyle, dünya gündemine ait gelişmeleri çok rahat bir şekilde takip edebileceğiniz Circa News uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google News

    Yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News
  • Vodafone Ready News

    Ready News, hem kurumsal hem de bireysel haberlere erişebileceğiniz bir Android haber uygulaması.
  • Pulse News

    Pulse News, başarılı arayüzü ve işlevselliği ile diğer RSS okuyuculardan bir adım öne çıkan başarlı bir haber derleyicisi.
  • BBC News

    BBC News, dünyanın en popüler haber kanallarından bir tanesi olan BBC'nin resmi Android uygulamasıdır.
  • Opera News: En Son TR Manşeti

    Opera News: En Son TR Manşeti, Türkiye'den ve dünya gündeminden çeşitli kaynaklarla birlikte bilgi almanızı sağlıyor.
  • MSN News

    MSN News güncel haberleri takip etmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • News Kit

    News Kit, mobil cihazınız üzerinden dünyadaki tüm haberleri anında takip etmenizi sağlıyor.
  • BuzzFeed News

    BuzzFeed News uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdan tüm dünyadan haberlere erişebilirsiniz.