Circle Spike Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Circle Spike Run, çember etrafında kontrol ettiğiniz top ile giderken önünüze çıkan engellere takılmadan ilerlemeniz gereken başarılı bir Android koşu oyunu.

Circle Spike Run, Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların boş vakit geçirmek ya da zaman öldürmek için oynayabileceği ücretsiz bir beceri oyunu.

Beceri oyunu olarak kategorize etmemize rağmen oyunun yapısı gereği sonsuz koşu oyunu demek de yanlış olmaz. Kontrol ettiğiniz topun kontrolünü sağlayarak çemberin etrafında olabildiğince fazla tur atmanız gerekiyor. Ama siz tur atarken size engel olmaya çalışan dikenler ve engeller sizi sürekli durdurmya ya da yanıltmaya çalışıyor. Eğer yakalanırsanız yanıyorsunuz ve oyun baştan başlıyor. Bu nedenle oyunun heyecanı hiç bitmiyor ve daima daha yüksek puan yapmaya çalışıyorsunuz.

Ekrana tek bir dokunuş yaparak oynayabileceğiniz oyunda hem zigzaglar yapabiliyor hem de zıplayabiliyorsunuz. Böylece engelleri aşmak sandığınızdan daha kolay hale geliyor.

Bağımlılık yapan etkisi ile pek çok oyuncuyu şimdiden kendisine bağlamayı başaran Circle Spike Run'ı hemen ücretsiz olarak indirip Android mobil cihazlarınız üzerinde oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spike Run

    Spike Run, Ketchapp'ın sinir testine tabi tutan yeni oyunu.
  • Spike Circle

    Spike Circle, Android için geliştirilen zorlayıcı bir oyundur.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.