City Bus Driving Mania 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür

City Bus Driving Mania 3D eğer gerçekçi bir otobüs kullanma deneyimi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alacağınız simülasyon türünde bir mobil otobüs oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörü olaran City Bus Driving Mania 3D'de sürüş yeteneklerimizi test etme imkanına sahibiz. Oyundaki temel amacımız ise otobüsümüzle yolcu taşıyarak para kazanmak. Yolcuları taşımak için ilk olarak onları duraklardan almamız gerekiyor. Bunun sonrasında ise zamana karşı yarışmaya başlıyoruz. Para kazanabilmek için otobüsümüze aldığımız oyuncuları zamanında varmak istedikleri noktaya götürmemiz gerekiyor.

City Bus Driving Mania 3D'de oyunculara 3 farklı otobüsü kullanabilme imkanı veriliyor. Görevlerden kazanacağınız parayla yeni otobüsleri satın alabilmektesiniz. Ayrıca kullandığınız otobüsü geliştirmek için farklı seçenekler de sunuluyor. Otobüsünüzün motorunu geliştirerek performansını artırabilir, rengini ve görünümünü değiştirebilir, farklı jantları kullanabilirsiniz.

City Bus Driving Mania 3D'de görevleri yaparken şehir trafiğine dikkat ederek kaza yapmamanız gerekiyor. Oyunu dilerseniz dokunmatik kontrollerle, dilerseniz mobil cihazınızın hareket sensörü yardımıyla oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Bus Driving 3D

    Android cihazınızda oynayabileceğiniz otobüs simülasyon oyunudur.
  • Bus Speed Driving 3D

    Bus Speed Driving 3D gerçekçi bir otobüs oyunudur
  • City Driving 3D

    City Driving 3D ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Bus Driving Simulator

    Bus Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Off Road Tourist Bus Driving

    Off Road Tourist Bus Driving mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • World Bus Driving Simulator APK

    World Bus Driving Simulator APK Android sürüş simülatöründende zorlu yollarda Brezilya'daki en ünlü otobüsleri kullanıyorsunuz.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.