City Driving 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
761 TOPLAM İNDİRME

City Driving 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz simülasyon türünde araba yarışı oyunu.

City Driving 2, simülasyon türünde araba yarışı oyunları arasında oldukça popüler ve Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Hem telefon hem de tabletimizde oynayabildiğimiz araba yarışı oyununda klasiğin dışına çıkarak trafiğin aktığı yollarda zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Kuralları hiçe saydığımız birbirinden güçlü egzotik arabalarla illegal düzenlenen yarışlara katıldığımız yüksek kalitede görseller sunan araba yarışı oyunlarının çizgisinden saptığımız City Driving 2’de trafik kurallarına uyarak ilerlemekten başka şansımız bulunmuyor. Trafik sistemi gerçektekine oldukça yakın tasarlanmış ve sürüş deneyimi de buna bağlı olduğundan olabildiğince dikkatli sürmemiz gerekiyor. İşin kötüsü trafik cezasıyla uğraşmamak, kaza yapmamak için fazlasıyla yavaş gidersek bitiş noktasını göremiyoruz.

Oyunda kazandığımız puan trafik kurallarına uymamıza göre değişiyor. Kurallara ne kadar bağlı kalırsak (emniyet kemerini takma, yol verme, hız sınırını aşmama vs.) o kadar fazla puan kazanmış oluyoruz. Görevleri ne kadar hızlı tamamlarsak yine puanımız o kadar yüksek oluyor. Puanlar araç seçimi yapmaktan başka işimize yaramıyor. Araç demişken klasiklerden spora, Amerikan arabalarından polis arabalarına 15’den fazla araba seçeneği bulunuyor.

Erkan Calp

City Driving 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

City Driving 2, trafik kurallarına bağlı kalarak tamamlamanız gereken zorlu görevler içeren araba yarışı oyunu.

City Driving 2, yüksek kalitede grafiklerle süslenmiş egzotik arabalarla kuralları hiçe sayarak yarışma fırsatı sunan araba yarışı oyunlarının aksine gerçek sürüş deneyimi yaşatıyor ve iOS platformunda da ücretsiz. iPhone ve iPad’inizde simülasyon araba yarışı oyunu arıyorsanız fazla yer kaplamayan bu oyuna kesinlikle şans tanımalısınız.

Araba yarış oyunlarında görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz City Driving 2 tercihleriniz arasında olmalı. Boyutundan dolayı harika grafikler sunmasa da hem gerçeğe yakın sürüş deneyimi yaşattığından hem de Türkçe olduğundan kesinlikle indirip oynanmayı hak ediyor. Aralarında polis araçlarının da olduğu klasiklerden spor arabaya 15 seçenek karşımıza çıkaran oyunda gerek polis arabalarıyla gerekse de klasik arabalarla tamamlamamız gereken onlarca görev bulunuyor. Görevleri tamamlarken trafik kurallarına ne kadar bağlı kalırsak ve ne kadar hızlı bitirirsek o kadar fazla puan elde ediyoruz.

Yağmurlu, karlı, güneşli, sisli havada zorlu görevleri tamamlayarak ilerlediğimiz yarış oyunu simülasyon tarzında hazırlanmış. Yani verilen görevleri trafik kuralları ihlal ederek hızlıca tamamlama şansına sahip değiliz ve kıran kırana geçen, diğer arabaları yoldan çıkardığımız veya süre sınırlı yarışlar gibi heyecanlı modlar karşımıza çıkmıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.
  • Roundabout 2: A Real City Driving Parking Sim

    Kemerinizi bağlayın, motorunuzu çalıştırın ve gerçek bir sürüşe hazır olun.
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • City Bus Driving Mania 3D

    City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • City Driving 3D

    City Driving 3D ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Racing in City 2

    Racing in City 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.