Clarity Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
924 TOPLAM İNDİRME
1.21 MB DOSYA BOYUTU

Clarity Recorder, bilgisayarınıza bağlı mikrofon aracılığıyla ses kaydı yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir ses kaydetme aracıdır.

Clarity Recorder, bilgisayarlarına bağlı olan mikrofon yardımıyla ses kaydı yapmak ve ve sabit diskine kaydetmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen kullanışlı bir programdır.

Ses kayıt sırasında ekran üzerinde sesinizin tınısını görebileceğiniz bir dijital ekran da yer almaktadır. Bu ekran sayesinde sesinizin ne kadar yeterli olup olmadığını anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.

Adobe AIR üzerine yazılan programı kullanabilmeniz için Adobe AIR ve Adobe Flash Player programlarının bilgisayarınız üzerinde yüklü olması gerekmektedir.

Programın güzel özelliklerinden bir tanesi de yaptığınız ses kayıtlarını dinleyebilmeniz ve isterseniz bilgisayarınıza MP3 formatında kaydedebilmenizdir.

Farklı bir ses kaydetme aracına ihtiyacını varsa Clarity Recorder'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Max Recorder

    Max Recorder ile ses kaydı yapabilirsiniz
  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz
  • G-Recorder Basic

    G-Recorder Basic, Skype aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmeleri kaydetmenize olanak tanıyan bir ses kayıt aracıdır.
  • GiliSoft Video Recorder

    Windows için GiliSoft Video Recorder programı, ekranınızdaki görüntüyü, oyunları ve filmleri kaydetmenizi sağlayan bir ekran kayıt aracıdır.
  • Hotkey Sound Recorder

    Hotkey Sound Recorder, tek bir klavye kısayol tuşu yardımıyla ses kaydı yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses kayıt programıdır.
  • BitRope Recorder

    Basit ve kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken BitRope Recorder ile temel seviyedeki ses kayıt işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.
  • Perfect Sound Recorder

    Perfect Sound Recorder yüksek kaliteli ses kaydı yapmanıza imkan veren bir ses kayıt programıdır