Clash of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,345 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.

Clash of Kings özellikle gerçek zamanlı strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken alternatiflerden bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda yedi fantastik krallığı kontrol etmek için kendi imparatorluğumuzu kurmayı amaçlıyoruz. Kulağa zor geldiği gibi bunu yapması da hiç kolay değil çünkü kurulma aşamasında pek çok tehlikeyle karşılaşıyoruz ve sürekli olarak düşmanlara karşı koymak durumunda kalıyoruz. Saldırılardan başarılı bir şekilde çıkabilmek için kurduğumuz şehrin çok iyi korunması gerekiyor. Güçlü savunma birimlerini kullanarak imparatorluğumuzu koruyabiliriz.

Düşmanlara karşı koyabilmek için güçlü bir orduya sahip olmamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilmek içinse güçlü bir ekonomiye sahip olmamız gerekiyor. PVP savaşlara da katılabiliyoruz. Bana kalırsa oyunun en iyi yönlerinden birisi de bu. İlk başlarda kolay rakipler gelse de güçlendikçe daha zorlu düşmanlarla karşı karşıya geliyoruz.

Genel olarak Clash of Kings, türünün diğer oyunlarıyla paralel bir çizgide ilerliyor. Elbette tasarım ve konu olarak farklı bir yapıya sahip. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Clash of Kings'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Clash of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
472 TOPLAM İNDİRME
60.7 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Kings, kendi krallığınızı kurarak diğer oyunculara karşı online olarak savaşacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir iOS strateji oyunu.

Clash of Kings, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların kendi imparatorluklarını kurarak 7 farklı krallığı yönetmesi gereken heyecanlı ve gerçek zamanlı bir iOS strateji oyunu. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyunun Android versiyonu da bulunuyor.

Strateji oyunları kategorisinde uzun süredir ilk sırayı kaptırmayan Clash of Clans'a benzerliği ile dikkat çeken oyunda, tema ve oyun yapısı biraz daha farklı fakat genel anlamda bakıldığında aslında aynı oyunlar.

Oyunda kendi şehrinizi kurup güçlenmek zorundasınız. Ayrıca hayatta kalabilmek ve sağlam bir şehir kurabilmek için diğer krallıkları fethetmeniz gerekiyor. Aksi taktirde büyük balıklara yem olmaktan kurtulamazsınız. Online olarak diğer oyuncular ile birlikte oynayıp savaşacağınız oyunda başarılı olmanın en önemli noktası, krallıklarınızın sağlam bir savunmaya ve güçlü birer orduya sahip olması.

İmparatorluğunuz genişledikçe daha fazla kaynak elde etmeye çalışmak en büyük amacınız olmalı. Eğer kaynak getiriniz çok olursa oyunda her zaman istediklerinizi daha hızlı yapabiliyorsunuz. Aksi durumda ise kaynakların yeterli seviyelere gelmesi için beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Gerçek zamanlı olarak diğer oyuncular ile savaşacağınız oyunda savaşları kazanmak için düşmanlarınızın şehirlerinin zayıf noktalarını görmeniz ve saldırılarınızı buna göre geliştirmeniz önemli. Eğer bunu başaramazsanız, ordularınız haşat olur ve bir anda rakiplerinizin savunmasının arasında yok olurlar.

Oyunda bir çok krallık olmasına rağmen sadece tek bir kral var ve eğer siz bu kral olmak istiyorsanız, oyunu gerçekten dikkatli ve bolca oynamanız gerekiyor. Çok oynadığınızda malesef şarj düşmanı olan bu oyunu, şarjınızın az olduğu ve bitmemesi gerektiği durumlarda daha az oynamanızı tavsiye ederim.

Oyunu iPhone ve iPad'lerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz fakat benzer türdeki pek çok oyundaki gibi oyun içi mağazadan altın alarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Clans APK

    Clash of Clans APK, Android platformunda yer popüler online strateji oyunudur.
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.
  • Clash Of Rome

    Clash Of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • X-War: Clash of Zombies

    X-War: Clash of Zombies, strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Aerena - Clash of Champions

    Aerena - Clash of Champions, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu farklı bir strateji oyunudur.
  • Clash of Queens

    Clash of Queens, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunu.