Clash of Lords 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,029 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Clans'a benzerliğiyle dikkat çeken Clash of Lords 2 aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Clash of Lords 2 Android cihazlarda oynamak üzere geliştirilmiş heyecanlı bir savaş oyunudur. Oyun ilk bakışta Clash of Clans'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Aslında aynı tema üzerine kurulu olduklarını söylemek hata olmaz.

Oyunda, tıpkı Clash of Clans'ta olduğu gibi ana yerleşkemizi kurup gelişmeye çalışıyoruz. Doğal olarak bunu yapmak oldukça maliyetli ve bu sebeple yeraltı kaynaklarımızı akılcı bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Buna ek olarak rakiplere karşı savaşabilri ve onların sahip oldukları kaynakları da ele geçirebiliriz. Savaş ganimetleri bina yükseltme işlemleri konusunda epey yardımcı oluyor.

Oyunun grafikleri mobil oyunlardan beklediğimiz gibi çok çok iyi değil fakat çok kötü de değil. Ortalama seviyede olmalarına rağmen keyif faktörünü negatif etkileyen bir durum söz konusu değil. Clash of Lords 2'de farklı modlar mevcut. Dilediğiniz modu seçerek ilerleyebiliyorsunuz.

Kolay oynanış özellikleri ve aksiyon dolu yapısıyla ilgi çeken Clas of Lords 2'yi bu tarz oyunlardan hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Clash of Lords 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
55.4 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Lords 2, Clash of Clans kadar popüler bir strateji - savaş oyunu.

Clash of Lords 2, dünya genelinde popüler strateji oyunu Clash of Clans’a benzerliği ile dikkat çekmeyi başarıyor ve iOS işletim sistemli cihazlar için de ücretsiz olarak geliyor.

iPhone ve iPad’inizde beş kuruş ödemeden keyifli oynayabileceğiniz bi strateji oyunu arıyorsanız Clash of Lords 2 ile kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum. Her açıdan Clash of Clans’a benzese de sürükleyici bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Hem tablette hem de akıllı telefonda rahatlıkla oynanabilen oyunda klasik olarak kendi yerleşkimizi kurup geliştiriyoruz. Bir yandan köyümüzü şekillendirirken diğer yandan karşı köylere baskına gidiyor, ganimetleri ele geçirerek gücümüze güç katıyoruz.

Mobilde ilk defa strateji oyunu oynayanların bile rahatlıkla oynayabileceği bir oynanış sunan Clash of Lords 2’de ilginç isimler taşıyan tekli ve çoklu oyuna açık modlar karşımıza çıkıyor. Lordlar Liginde mücadele etme, sadece kahramanların yer aldığı arenada çarpışma, hiçbir yardım almadan tek başınıza tamamlanız gereken görevler gibi oyunda daha fazla vakit geçirmenizi sağlayna çok sayıda mod sizleri bekliyor.

Her strateji oyunu gibi aktif internet bağlantısına ihtiyaç duyacağınız oyunda her gün giriş yapan oyuncular için ücretsiz ödüller düşünülmüş. Kahraman ve altınlardan oluşan ödüllerin sahibi olmka için giriş yapmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

Clash of Lords 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
565 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Lords 2, Windows Phone platformundaki Clash of Clans oyunu eksikliği kapatan başarılı bir yapım.

Clash of Lords 2, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında bulunuyor ve bence Clash of Clans kadar başarılı bir yapım.

Mobilde strateji oyunu denilince akla gelen ilk isimler arasında bulunan Clash of Clans’a benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Clash of Lords 2, Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda akıcı bir şekilde çalışıyor ve oyun esnasında ekranı tamamen kaplayan rahatsız edici reklam, yüksek fiyatlar içeren oyun içi satın alımlar gibi oyundan nefret ettiren hiçbir öğe içermiyor. Oynanış ise Clash of Clans’dan farklılık göstermiyor. Yine yerleşkemizi kurup geliştirmeye çalışıyor, birçok farklı düşman ile kıyasıya savaşıyoruz. Savaş ganimetlerini ele geçirerek gücümüze güç katıyoruz.

Her gün oynamanız durumunda sizi ücretsiz kahramanlar ve altınlarla ödüllendiren oyunda tek başınıza ve diğer oyuncularla beraber oynamanıza izin veren çok sayıda mod bulunuyor. Lordlar Ligi, Kahramanlar Arenası, Özel Görevler oyunda yer alan modlardan sadece birkaçı.

Dünya genelinde tutulan Clash of Clans, Windows Phone platformunda yer almıyor ancak Clash of Lords 2 bu açığı çok iyi kapatıyor diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.
  • Sky Clash: Lords of Clans 3D

    Sky Clash: Lords of Clans 3D, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan mmo rpg - rts oyunu.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Clash of Zombies 2: Atlantis

    Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Clash of Hero

    Clash of Hero, 2 farklı tür ve 4 farklı klasın yer aldığı heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Clash of Clans APK

    Clash of Clans APK, Android platformunda yer popüler online strateji oyunudur.
  • Clash of Leagues

    Dev yaratıklara karşı mücadele ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.