Clikka Mouse Free

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME
0.73 MB DOSYA BOYUTU

Engelli vatandaşların kolayca bilgisayarlarının farelerini kontrol etmelerini sağlayan bu program bazı donanımlara destek olarak hazırlanmış.

Clikka Mouse Free programı engelli olup da fare tıklamaları gerçekleştiremeyen kullanıcıların daha kolay bir şekilde bilgisayar kullanabilmeleri için hazırlanmış. Programın baş veya göz hareketlerini takip eden diğer fare emülatörleri veya diğer sistemler ile birlikte kullanılması gerekiyor. Böylece bilgisayarda fare hareketlerini taklit etmek tamamen mümkün haline geliyor.

Bu anlamda program bilgisayar kullanımına direkt olarak katkıda bulunmasa da donanımların daha işlevsel olarak kullanılmasına yardımcı oluyor. Sol tarafta saklı duran fare penceresi sayesinde tıklamaları gösteren bölümü sadece istediğiniz zaman açabiliyor ve standart Windows kullanımı sırasında görüntünün engellenmemesini sağlıyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Mouse Clicker

    Free Mouse Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmak için geliştirilen ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Auto Mouse Clicker

    Auto Mouse Clicker, bilgisayarınızın klavyesi yardımıyla farenizi kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Mouse Macro Recorder

    Mouse Macro Recorder, fare ve klavyeniz ile istediğiniz makroları kaydederek dilediğinizde kullanmanızı sağlayan güzel bir program.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • AutoClick (Mouse Auto Clicker)

    AutoClick, çok sayıda tıklama tekrarı gerektiren programlarda ve oyunlarda kaydedilen tıklama hareketlerini parmağınızı yormadan yapan programdır.
  • EnhanceMySe7en Free

    EnhanceMySe7en Free, kolay kullanımlı bir sistem optimizasyon ve ince ayar aracıdır.
  • GFXMark Free

    GFXMark Free, resimlerinize filigranlar ekleyebileceğiniz oldukça kullanışlı ve profesyonel bir programdır.