CLIQZ Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,078 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.

Açık kaynak projeli bir internet tarayıcısı olan CLIQZ Browser, ultra hızlı ve güvenli yapısıyla dikkat çekiyor. İnternette yaptığınız sörfleri yeni bir boyuta taşıyan tarayıcı ile pek çok işinizi saniyeler içerisinde tamamlayabiliyorsunuz.

Kullanıcıların işini bir hayli kolaylaşıran ve internette yapılan sörflerin daha keyifli olmasını sağlayan CLIQZ Browser, güçlü özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Almanya merkezli olarak geliştirilen tarayıcı, zamandan tasarruf etmenizi sağlarken aramalarınızla alakalı 3 sonucu anında önünüze getiriryor. Böylece gereksiz sayfa kalabalığından kurtuluyor ve işinize yarayan sayfalarla ilgileniyorsunuz. Akıllı aramalara da destek sunan tarayıcı ile hava durumu, yol durumu, uçak bileti ve borsa gibi bilgilere kısa sürede erişebiliyorsunuz. Herhangi bir web sitesini ziyaret etmeden aradığınıza doğrudan erişebiliyorsunuz.

Akıllı sistemlerle donatılan tarayıcı aynı zamanda sizin hareketlerinizi gözlemleyerek bir sonraki gelişinizde sizin ne aradığınızı daha iyi biliyor. Böylece aradığınız bilgilere anında erişebiliyorsunuz. Güvenliğiyle de ön plana çıkan tarayıcı, bilgilerinizin yabancı kişilere geçmesini önlüyor. Reklam engelleyici, anti kimlik avı, şifreleme gibi özelliklere de sahip olan CLIQZ Browser, keyifle kullanacağınız bir tarayıcıdır. Hoş tasarımı ve kolay kullanımıyla de CLIQZ Browser'ı çok seveceğinizi söyleyebilirim.

CLIQZ Browser'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

CLIQZ Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

CLIQZ Browser, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel bir internet tarayıcısıdır.

CLIQZ Browser, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir internet tarayıcısıdır. Gelişmiş özelliklerle donatılan tarayıcı ile aradığınız bilgilere saniyeler içerisinde ulaşabiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda tercih edebileceğiniz alternatif bir internet tarayıcısı olan CLIQZ Browser, saniyeler içerisinde işlerinizi halletmenizi sağlıyor. Kişisel verilerinizi güvende tutan tarayıcı ile bir kaç tık sonra aradığınız bilgiye erişmiş oluyorsunuz. Güvenli ve özel arama yapma imkanına da sahip sunan CLIQZ Browser, internette gezindiğiniz sıradaki verileri hiçbir şekilde tutmayabiliyor. Şifreleme ve anti kimlik avı gibi özelliklere de sahip olan tarayıcı ile bilgileriniz tamamen güvende oluyor. Google Chrome'a alternatif olarak tercih edebileceğiniz CLIQZ Browser, hoş tasarımı ve kolay menüleriyle de dikkat çekiyor.

Sahip olduğu hizmetlerle kullanıcılarını mutlu eden CLIQZ Browser, gelişmiş arama motoru sayesinde aradığınız bilgilere saniyeler içeriinde ulaşmanızı sağlıyor. Milyonlarca sonucu kullanıcıya sunmak yerine en alakalı sonuçları kullanıcılara sunan CLIQZ Browser, akllı sistemleriyle de gönülleri fethediyor. Yol ve hava durumu, borsa, uçak bileti gibi bilgilere erişmek için ise tek yapmanız gereken arama bölümüne yazmak. 

CLIQZ Browser'ı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

CLIQZ Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

CLIQZ Browser, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel bir internet tarayıcısıdır.

CLIQZ Browser, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Hoş menüleri ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken CLIQZ Browser, tercih edebileceğiniz bir tarayıcıdır.

Hızlı, güvenli ve kolay bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkan CLIQZ Browser, saniyeler içerisinde aradığınıza erişmenizi sağlayan bir tarayıcıdır. Verilerinizi güvende tutmayı başaran hızlı bir tarayıcı olan CLIQZ Browser, gelişmiş sistemleri ve akıllı özellikleriyle dikkat çekiyor. Güvenliği bir hayli ön planda tutan tarayıcı ile kişisel bilgileriniz güvende oluyor. Kimlik avı ve şifreleme özelliğiyle de dikkatleri çeken CLIQZ Browser, kolay menüleriyle işlerinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Kullanıcı dostu özellikleri ve gelişmiş arama motoruyla aradığnız bilgilere saniyeler içerisinde erişebiliyorsunuz. Güvenli ve özel arama yapma imkanına da sahip sunan CLIQZ Browser, internette gezindiğiniz sıradaki verileri hiçbir şekilde tutmayabiliyor.

Sahip olduğu hizmetlerle kullanıcılarını mutlu eden CLIQZ Browser, milyonlarca sonucu kullanıcıya sunmak yerine en alakalı sonuçları kullanıcılara sunuyor. Ayrıca yol ve hava durumu, borsa, uçak bileti gibi bilgilere erişmek için ise tek yapmanız gereken arama bölümüne yazmak. 

CLIQZ Browser'ı iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

CLIQZ Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.

CLIQZ Browser, Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz harika bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Hoş tasarımı ve yenilikçi özelikleriyle dikkat çeken CLIQZ Browser, pek çok işinizi kolaylaştırıyor.

Almanya merkezli olarak geliştirilen açık kaynaklı bir internet tarayıcısı olan CLIQZ Browser, bilgisayarlarınızda tercih edebileceğiniz hızlı ve güvenli bir alternatif internet tarayıcısıdır. Kullanıcı dostu özellikleriyle karşımıza çıkan tarayıcı, zamandan tasarruf etmeyi sağlayacak pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Akıllı sistemlerle de donatılan CLIQZ Browser, web sitelerini ziyaret etmeye gerek duymadan pek çok işinizi saniyeler içerisinde halletmenize ve aradığınız bilgilere ulaşmanıza yardımcı oluyor. Güvenliği ön planda tutan tarayıcı, bilgilerinizin yabancıların eline geçmemesi için de özel çaba gösteriyor. Şifreleme ve kimlik avı özellikleriyle kendinizi güvende hissedebiliyorsunuz. 

Hoş tasarıma sahip olan CLIQZ Browser, basit menüleri ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcıların tercih edebileceği alternatif bir internet tarayıcısıdır. Ayrıca tarayıcı, sizinle ilgili bazı bilgileri kendi yapısında tutarak bir dahaki gelişinizde aradığınızı tam olarak size vermeyi de sağlıyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz CLIQZ Browser, gereksiz sayfaları görmezden gelip sizin aradığınıza kelimeyle en alakalı 3 sonucu sizlere veriyor. Böylece işleriniz de daha hızlı gerçekleşiyor. Ayrıca tarayıcı bünyesinde dahili reklam engelleyici de yer alıyor.

CLIQZ Browser'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.
  • Yandex Browser Fenerbahçe

    Yandex Browser Fenerbahçe, Fenerbahçe sevdalıları için takımlarının temasına sahip bir internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Galatasaray

    Yandex Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için özel hazırlanmış internet tarayıcısı.
  • AVG Secure Browser

    AVG Secure Browser, Windows, Mac ve Android cihaz kullanıcıları için hızlı, güvenli ve daha gizli web tarayıcı.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • Yandex Browser

    Yandex Browser, internet üzerinde gezinmek için kullanabileceğiniz hızlı, sade ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır.