Clockwork Revolution

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
48.83 GB DOSYA BOYUTU

Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.

Clockwork Revolution inXile Entertainment tarafınfan geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanacak olan, birinci şahıs bakış açısına sahip bir RPG’dir. Xbox Game Studios’un en farklı oyunlarından biri olmaya aday olan Clockwork Revolution trailer’ı ile bizleri heyecanlandırmayı başardı.

Daha çıkış yapmamasına rağmen şimdiden en iyi Steampunk temalı oyunlardan biri olacağı düşünülüyor. Önemli seçimlerin bulunduğu bu oyunda kararlarımız oyunun gidişatını önemli ölçüde etkileyecek.

Clockwork Revolution’ın asıl dikkat çeken özelliği ise zamanı bükme yeteneğine sahip bir karakteri kontrol etmemizdir. Zamanı bükerek geçmişe gidebileceğimiz bu oyunda dikkatli olmamız gerekiyor. Geçmişteki çok kilit bazı şeyleri değiştirdiğimiz zaman kelebek etkisi misali günümüzde pek çok şey değişiyor.

Clockwork Revolution Çıkış Tarihi

Ne yazık ki Clockwork Revolution çıkış tarihi ile alakalı elimizde resmi bir bilgi yok. Clockwork Revolution bir çıkış tarihine kavuştuğu zaman bu sayfa üzerinden size bilgi vereceğiz.

Clockwork Revolution İndir

Henüz oyun indirilmeye açık değil ancak oyun ön siparişe açılınca satın alım yapabilirsiniz. 

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • A Plague Tale: Innocence

    A Plague Tale Innocence indirin ve bu gizlilik mekaniklerine sahip macera oyununun yürek burkan hikayesini deneyimleyin.
  • Senua’s Saga: Hellblade 2

    Senua's Saga: Hellblade 2 için uzun bir süredir beklemedeyiz. Serinin devamı ne zaman bizlerle olacak?
  • Light No Fire

    Hemen Light No Fire indirin ve bu benzersiz dünyaya giriş yapın.
  • Immortals Fenyx Rising

    Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Immortals Fenyx Rising gizemli bir dünyayı karşımıza çıkardı.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.