Clonepad

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
607 TOPLAM İNDİRME
0.55 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda yazılarınızı yazabileceğiniz alternatif, ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir metin editörü.

Clonepad programı, Windows'un kendi not defteri uygulamasından sıkılanlar ve alternatif arayanlar için hazırlanmış ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program. Açık kaynak kodlu olması sayesinde herhangi bir güvenlik sorunu bulunmayan program, en kolay yoldan yazılarınızı yazmanızı ya da not almanızı sağlıyor.

Dilerseniz sıfırdan txt dosyaları yaratabilir, dilerseniz de elinizdeki dosyaları düzenleyebilirsiniz. Klasik not defteri uygulamasında yazıları pencere boyutuna göre daraltma özelliği bulunmamasına rağmen bunun Clonepad'de bulunması pek çok kullanıcının işini kolaylaştıracaktır.

Dolayısıyla ufak tefek iyileştirmeler ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunan bir metin editörü arıyorsanız programa bir göz atmanızı öneriyorum. Ayrıca arama, font değiştirme, font boyutu değiştirme ve kopyala-yapıştır işlevleri gibi temel özellikler de programın içerisinde yer alıyor. Arayüz olarak hemen alışacağınızın da garantisini verebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voicemod Clips

    Voicemod Clips ile Windows bilgisayarınızda dilediğiniz gibi videolar düzenleyebileceksiniz.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.
  • Android Injector

    Android Injector, android cihazınıza uygulama yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Cloudflare Warp VPN 1.1.1.1 Windows PC'ler için ücretsiz ve kaliteli VPN programı.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • FizzBoost

    Facebook'unuza her zaman girmek zor mu geliyor. Öyleyse masaüstünüzde çalışabilecek küçük bir uygulama ile bu dertten tamamen kurtulun. Her türlü uyarıyı masaüstünüze getiren bu küçük uygulama sayesinde herşeyden anında haberdar olab
  • Posteriza

    Poster hazırlama programı...
  • Browz 3D 1.0

    Browz 3D 1.0