CloudFuze

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
10.2 MB DOSYA BOYUTU

CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan masaüstünden yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir araçtır.

CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan masaüstünden yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir araçtır.

Uygulama ile Google Drive, Dropbox, Box.com, SugarSync ve FTP dosyalarınıza tek bir yerden kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken ücretsiz CloudFuze hesabınızı oluşturmak ve yöneteceğiniz hesapların şifrelerini –bir kereye mahsus- uygulama içinde girmek.

Dosyalarınızı kategoriler halinde sıralayabiliyor, özel kategoriler oluşturabiliyorsunuz. Bulut depolama hesaplarınızı uygulamaya ekledikten sonra sağ altta bulunan “Sync now” butonuna tıklayarak eşitleme işlemini başlatabiliyorsunuz. Uygulamada ayrıca arama kutusu da bulunmaktadır. Hesaplarınızı kaldırma işlemini Settings – Remove Account bölümünden yapabiliyorsunuz. Kategorileri düzenlemek için yine bu bölümü kullanıyorsunuz. 

Not: "Uygulama Windows 8 işletim sisteminde denenmiştir, sorunsuzca çalışmaktadır. NET Framework 3.5'i yüklemeniz gerekmektedir."

Erkan Calp

CloudFuze

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan android cihazınızdan yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir uygulamadır.

CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan android cihazınızdan yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir uygulamadır.

Uygulama ile Google Drive, Dropbox, Box.com, SugarSync ve FTPdosyalarınıza tek bir yerden kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken ücretsiz CloudFuze hesabınızı oluşturmak ve yöneteceğiniz hesapların şifrelerini –bir kereye mahsus- uygulama içinde girmek.

CloudFuze Android uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Tüm Bulut Hesaplarınızı Eşitler: Tüm Google Drive, Dropbox ve Box hesaplarınızı herhangi bir Android cihazlarınızda eşitleyebilirsiniz.
  • Dosya Paylaşımı: Bulut dosyalarınızı e-posta ve bulut hesabınızda paylaşabilirsiniz.
  • Çoklu Hesap: Birden fazla Google Drive, Dropbox ve Box hesabınızı yapılandırabilir, hareket halinde bile dosyalarınıza erişebilirsiniz.
  • Gelişmiş Dosya ve Klasör Yönetimi: Gelişmiş dosya yönetim özelliği ile bulut dosyalarınızı düzenleyebilir, kategorilere ayırabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alt-C

    Bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • Pushbullet

    Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.
  • 4Sync

    4Shared'in resmi senkronizasyon programıyla istediğiniz yerden dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Battery Optimizer

    Battery Optimizer'ın yapacağı optimizasyon ile dizüstü bilgisayarlarınızın batarya kullanma süresini arttırabilirsiniz.
  • Network Speed Test

    Network Speed Test uygulaması ile Windows 8 cihazlarınızda hız testi yapabilirsiniz.
  • Battery Meter

    Battery Meter ile Windows Kenar Çubuğu'na batarya görüntüleme aracı yerleştirebilirsiniz
  • CrashPlan

    CrashPlan ile birden çok lokasyona verilerin otomatik yedeklerini alabilirsiniz.
  • Bitcasa

    Bitcasa ile klasörlerinizi kolayca senkronize edebilir ve dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.