Clumsy Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,015 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Clumsy Ninja APK Android oyununda sevimli bir ninjayı eğitiyorsunuz. Sakar Ninja oyunu oynaması ücretsiz ve internetsizdir.

Clumsy Ninja APK Android oyunu, sakar ve ufak bir ninja’nın eğitim sürecinde size faal bir rol üstlenmenizi sağlıyor. Bu güne kadar hepimiz çoktan mektebi bitirmiş ninjalar ile bu savaşçıların üst düzey dövüş yeteneklerini test ettiğimiz oyunlar oynadık. Clumsy Ninja’da ise bir ninja’nın da icraatleri haricinde insanı yanlarını keşfetmemizi sağlıyor. Sadece yetişkinler değil, ufak çocuklara da oynatabileceğiniz bu oyun, abartılmış kan ve şiddet görüntülerinden uzak.

Clumsy Ninja APK İndir

Eğitim şart! Bu sebepten ötürü hocalığınızı itina ile konuşturmanız gerekiyor. Ufak ve sevimli ninja ile sağlayacağınız her etkileşim onu daha becerikli bir hale sokacaktır. Bir göreceksiniz ki, öğrenciniz yeni marifetler kazanmış ve özel hareketleri uygulayabiliyor. Dürüst olmak gerekirse ninja ustası olma fikri bizim de gönlümüzü epey bir okşadı.

Euphoria simülasyon teknolojisini kullanan ilk oyunlardan biri olan Clumsy Ninja, sevimli dostunuza gerçekçi bir hava kazandırıyor. Öyle ki, ninjanızı gıdıklarken gösterdiği tepki bile sizi şaşırtacaktır.

Oyunu indirmek tamamen ücretsiz olsa da oyun içi satın alma opsiyonlarına karşı tedbirli olmanızı öneririz.

  • Kemer kazanın: Yeni numaralar ve süper özel ninja hareketleri öğrenmek için ninjanızı eğitin. Ustasını etkileyin ve Kira’yı bulma yolunda yeni ninja kemerleri kazanın veya sadece trambolinler, kum torbaları, top silahları, tavuk ve bir sincap dahil 70’in üzerinde benzersiz interaktif öğeyle eğlenin.
  • Macera zamanı: Siz ve ninjanız yeni yerlere gidecek, yeni oyunlar oynayacak, yeni karakterlerle tanışacak, görevleri tamamlayacak ve oynanacak eğlenceli yeni öğelerin kilidini açacaksınız. Kaçını keşfedeceksiniz?
  • Özelleştirin: Clumsy Ninja’nın kıyafetlerini, kemerlerini ve saç bantlarını tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin. Ninjanızın en çılgın hareketlerinin fotoğraflarını çekin. Gözlerinizi dört açın; sizi bekleyen birçok sürpriz var!
  • Unutulmaz anlar: Clumsy Ninja, gerçek zeka ve bolca sakarlıkla düşünerek hareket eden yaşayan bir sanal arkadaştır. Her oynayışınızda ninjanız ve arkadaşlarıyla eşsiz anlar yaşayacaksınız.
  • Dokunmatik cihazlarda ilk: Clumsy Ninja, şimdiye kadar gördüğünüz en inandırıcı karakteri yapan Euphoria simülasyon teknolojisini dokunmatik cihazlarda ilk kullanan oyundur.

 

Alper Çetiner

Clumsy Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,813 TOPLAM İNDİRME
97.2 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan Clumsy Ninja'da minik ninjamızı eğitmek için çaba gösteriyoruz.

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış olan Clumsy Ninja oyunu oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi garanti ediyor ve elinizdeki acemi ninjayı eğitebilmek için çaba göstermenizi sağlıyor. Bu haliyle bir dönem dünyayı kasıp kavuran sanal bebeklerin değişik ve gelişmiş bir versiyonu olduğunu söylemek mümkün.

Ücretsiz olarak sunulan oyun, oldukça ilgi çekici ve kaliteli grafiklere sahip. Minik ninjamıza direkt olarak dokunarak hareketlerini kontrol edebiliyoruz ve karşımıza çıkan görevleri tamamladıkça gelişimini sağlayabiliyoruz. Bir süre sonra gerçek bir ninja haline gelmesi sayesinde dövüş tekniklerinde oldukça uzmanlaşıyor.

İlerledikçe yeni kuşaklar alarak en yüksek kuşağa ulaşmak hedeflerimiz arasında. Sadece kuşak değil, aynı zamanda kıyafetlerini de değiştirerek kendimize özel bir ninja hazırlayabiliyoruz. Eğer ninjanızın fotoğraflarını çekmek isterseniz ekran görüntüleri alabilir ve bunları galerinize kaydedebilirsiniz.

Euophoria simülasyon teknolojisini kullanan oyun, gerçekçi bir fizik motoru sunuyor ve ninjayı gıdıkladığınızda bile çok gerçekçi olduğunu bizlere hissettiriyor. Eğer telefon veya tabletinizde eğlenceli bir simülasyon oyunu denemek isterseniz Clumsy Ninja'ya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • Ninja Arashi 2 APK

    Ninja Arashi 2 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir karanlık temalı yüksek kalitede grafiklere sahip ninja oyunu.
  • Fruit Ninja 2 APK

    Fruit Ninja 2 (APK), Android telefon ve PC'de en çok oynanan meyve kesmece oyunu Fruit Ninja 2 adıyla Google Play'de
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • Intense Ninja Go

    Intense Ninja Go, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor.
  • Shadow Ninja

    Dövüş arenasına girin ve ninja savaşçılarının lideri olun.