Coastiality VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Coastiality VR, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanal gerçeklik uygulamasıdır.

Coastiality VR, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanal gerçeklik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğüne ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, 360 derece sanal gerçeklik deneyimini kolay bir şekilde yaşayabilirsiniz. 

Google Cardboard veya herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğüne ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz Coastiality VR, 360 derece içeriği ayağımıza getiren bir platform sunuyor. MacMedia tarafından oluşturulan bu platformda sanal animasyonları ve gerçek zamanlı eğlenceyi bir arada bulacaksınız. Evde hızlı bir rollercoaster mı yapmak istediniz, açın Coastiality VR'ı eğlenmenize bakın. Fakat bu noktada bir uyarıda bulunayım, henüz emekleme aşamasında olan bu uygulamada beklentinizi düşük tutun. 

Yakın zamanda Oculus ve Gear VR için de çıkacak olan Coastiality VR'ı ücretsiz indirebilirsiniz. En azından bir süreliğine denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

Coastiality VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Coastiality VR, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanal gerçeklik uygulamasıdır.

Coastiality VR, mobil cihazlarında sanal gerçeklik deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların denemek isteyebileceği türden bir sanal gerçeklik uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonunuzda veya iPad tabletinizde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, ev konforunda bir rollercoaster keyfi yaşayabilir ve 360 derece sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğüne ihtiyaç duymadığını belirterek söze başlamak istiyorum. Hatta buna Google Cardboard'da dahil. Benzersiz, ev ortamında yüksek kalitede sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz Coastiality VR'da sanal animasyonları ve gerçek zamanlı eğlenceyi bir arada bulacaksınız. Fakat henüz emekleme aşamasında olan bu uygulamada beklentinizi düşük tutmanızı öneririm.

Yakında Oculus ve Gear VR için de çıkış yapacak olan Coastiality VR'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Şimdilik pek bir şey vaat etmesede denemeye değer diye düşünüyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Discovery VR

    Discovery VR, en çok izlenen belgesel kanallarından Discovery Channel'ın sanal gerçeklik uygulaması.
  • Netflix VR

    Netflix VR ile dizileri ve filmleri sanal gerçeklik dünyası farkıyla seyredebilirsiniz.
  • YouTube VR

    YouTube VR, sanal gerçeklik videoları izleyebileceğiniz ücretsiz Android uygulaması.
  • BBC Earth: Life in VR

    BBC Earth: Life in VR uygulaması ile sualtı dünyasını keşfedin.
  • Google Sprayscape

    Google Sprayscape, 360 derece alanda fotoğraflar çekmenize izin veren vr kamera uygulaması.
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • KMPlayer VR

    En iyi VR (sanal gerçeklik) video oynatıcılardan biri.