Cocktail Flow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Cocktail Flow, Android cihazlarınız üzerinde en popüler içkilerin ve kokteyllerin nasıl yapıldığını öğrenebileceğiniz ücretsiz bir içki tarifi uygulamasıdır.

Cocktail Flow, Android kullanıcılarının akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde en popüler içeçek tariflerine ulaşabilecekleri oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Kendi içkilerinizi hazırlamak isteyen acemi bir barmen veya profesyonel bir barmen olmanız hiç farketmez, çünkü Cocktail Flow içerisinde tüm kullanıcılar için yararlı bilgiler ve farklı kokteyl tarifleri yer alıyor.

Sürekli olarak güncellenmekte olan uygulama sayesinde kullanıcılar her güncellemeyle birlikte gelen yeni kokteylleri ve içecekleri hazırlama şansına sahip oluyorlar.

Sadece evinizde bulunan içkileri seçerek, bu içkilerle hangi kokteylleri hazırlayabileceğinizi gösteren uygulama, bu sayede elinizdeki içeceklerle en mükemmel tatları ortaya çıkarmanıza olanak sağlıyor.

Yine uygulama içerisinde yer alan akıllı alışveriş asistanı sayesinde hazırlamak istediğiniz kokteyller için ihtiyacınız olan malzemeleri ve fiyatlarını da görüntüleyebilirsiniz.

Hazırlamak istediğiniz kokteylleri uygulama yardımıyla seçtikten sonra, bu kokteyllere benzer tada ve içeriğe sahip olan diğer kokteylleri de görebilir ve daha sonra bu kokteylleri de nasıl hazırlayacağınızı öğrenebilirsiniz.

En güzel kokteylleri nasıl hazırlayacağınızı merak mı ediyorsunuz? Merak etmeyin çünkü Cocktail Flow ile hazırlamak istediğiniz tüm kokteyl tarifleri cebinizde.

Can Çevrim

Cocktail Flow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
38.1 MB DOSYA BOYUTU

Cocktail Flow, iOS cihazlarınız üzerinde en popüler kokteyl tariflerini görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Cocktail Flow, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde en popüler alkollü ve alkolsüz kokteyl tariflerine ulaşabilecekleri ücretsiz bir uygulamadır.

Eğer kendi kokteyllerinizi hazırlamak istiyorsanız ama elinizdeki malzemelerle hangi kokteylleri hazırlayabileceğiniz konusunda bir fikir sahibi değilseniz, Cocktail Flow bu konuda da sizlere yardımcı olmaktadır. Tek yapmanız gereken şey elinizde bulunan malzemeleri uygulama üzerinden seçmek ve uygulamanın size sunacağı tariflere göz gezdirmek.

Bunun dışında hazırlamak istediğiniz kokteyller için ihtiyaç duyacağınız ve kokteylleri nasıl hazırlamanız gerektiği konusunda bilgiler de sunan uygulama içerisinde yer alan akıllı alışveriş asistanı yardımıyla, ihtiyacınız olan malzemelerin fiyat etiketleri hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca daha önce içmiş olduğunuz ve beğendiğiniz kokteyllere yakın tatlara ve malzemelere sahip olan kokteylleri de sizin için listeleyen uygulama, farklı tatlar denemek istediğiniz zaman en büyük yardımcınız olacak.

İçmekten keyif aldığınız o lezzetli kokteyllerin nasıl yapılacağı öğrenerek kendi kokteyllerinizi hazırlamak için profesyonel bir barmen olmanıza hiç gerek yok. Cocktail Flow'u iOS cihazlarınız üzerine kurarak en lezzetli ve popüler kokteylleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Cocktail Flow

x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Cocktail Flow, Windows Phone cihazlarınız üzerinde tüm popüler kokteyl tariflerine ulaşabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Cocktail Flow, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en sevdikleri kokteyllerin nasıl yapıldığını öğrenebilmeleri için hazırlanmış olan başarılı bir kokteyl tarifleri uygulamasıdır.

Uygulama yardımıyla içmekten keyif aldığınız tüm popüler kokteyllerin nasıl hazırlandığını ve hazırlamak için hangi malzemelere ihtiyacınız olduğunu öğrenebilirsiniz. Hatta sevdiğiniz kokteyllere yakın tatlara sahip olan diğer kokteylleri de görebilir ve yeni tatlar denemek için kendinize bir fırsat yaratabilirsiniz.

Ayrıca sadece evinizde bulunan malzemeler yardımıyla hangi kokteylleri hazırlayabileceğinizi yine Cocktail Flow yardımıyla görebilir ve kendi kokteyllerinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Yine uygulama içerisinde yer alan akıllı alışveriş asistanı yardımıyla hazırlamak istediğiniz kokteyl için gerekli olan malzemelere yaklaşık ne kadarlık bir bütçe ayırmanız gerektiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Alkollü ve alkolsüz tüm popüler kokteyllere ait tariflerin bir arada bulunduğu bu uygulamayı çok seveceğinize eminim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Flow

    Samsung Flow, cihazlarınız arasında geçiş yaparak cihazlarınızı daha efektif ve verimli kullanmanızı sağlayan bir Android cihaz paylaşım uygulaması.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Wire Flow

    Wire Flow uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda mockup çizimleri yapmaya başlayabilirsiniz.
  • Light Flow Lite

    Light Flow Lite uygulaması ile Android akıllı telefonlarınızın LED bildirimlerini kişiselleştirebilirsiniz.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Flow Free: Bridges

    Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.