CodeCombat

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,691 TOPLAM İNDİRME

Çevrimiçi kod yazmayı öğrenme platformudur.

CodeCombat çevrimiçi kodlamayı öğrenmenize yardımcı olacak bir oyun platformu. Bilgisayar programcılığı geleceğin mesleği olarak görülen işlerden bir tanesi. Fakat herkes bu konuda eğitim alacak kadar şanslı değil.

Kodlamayı öğrenmek istiyorsanız fakat eğitim alamadıysanız çevrimiçi kurs platformlarının yanında bu tarz web tabanlı oyunlardan da faydalanabilirsiniz. Zira bu konuda günümüzde çok hızlı gelişmeler yaşanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu oyun ile derslere ihtiyacınız kalmayacak. Hem eğleneceğiniz hem de öğreneceğiniz bu uygulama ile her bölümü heyecanla oynayacak ve bitirmeye çalışacaksınız.

Platform JavaScript temel alınarak oluşturulmuş bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda ilerlemek için kodlama yapmanız gerekiyor. Bir sonraki bölüme geçmek için bulunduğunuz bölümü anladığınızı kanıtlamalısınız. Bunun için de kendi kodunuzu yazmanız gerekiyor.

Oyunda yeni başlayanlar için tek kişilik bir mod olduğu gibi ileri seviye olanlar için bir de çevrimiçi çoklu oyunculu mod bulunuyor. Hangi yaşta olursanız olun eğlenerek kodlamayı öğreneceğiniz bu web servisini tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • edureka

    Edureka ile alanında uzman kişilerden kurs ve eğitim alabilir, sertifika kazanarak deneyiminizi artırabilirsiniz.
  • KursiyerNET

    KursiyerNET, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından internet kullanıcıları için hazırlanan uzaktan eğitim platformudur.
  • italki

    Dil öğrenim ve öğretim platformu olan italki kitlesini büyütmeye devam ediyor.
  • edX

    Çevrimiçi kurslar alabileceğiniz bir eğitim platformudur.
  • Dersmatik

    Dersmatik ile dershane ve özel eğitim merkezlerinin yönetimi çok daha kolay hale geliyor
  • Dersego

    Dersego farklı eğitim branşlarında uzmanlaşmış kişilerin bir araya geldiği ve kullanıcılara özel ders verdiği bir platform.
  • Kubbu

    Kubbu öğrenciler, öğretmenler ya da eğitim kurumları ile ilgisi olan herkes için kullanımı kolay ve limitli özelliklerle ücretsiz bir web uygulaması.
  • Scratch

    Çocuklar için geliştirilmiş programlama öğrenme platformudur.