Codeit HTML Editor

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
949 TOPLAM İNDİRME
1.18 MB DOSYA BOYUTU

HTML kodlamaya yeni başladıysanız ve karmaşık programlara para vermek istemiyorsanız bu ücretsiz ve basit uygulamayı deneyebilirsiniz.

Codeit HTML Editor programı, HTML dosyalarını düzenlemek isteyen web tasarımcıların kullanabilecekleri küçük ve kullanımı kolay programlardan bir tanesi. Temel olarak Windows ile birlikte gelen Not Defteri uygulamasına benzeyen uygulama, içerisindeki bir kaç ek araç sayesinde kullanışlı bir editör haline geliyor. Elbette HTML kodlama için özel olarak tasarlanmış detaylı programların işlevleri mevcut değil ancak yeni başlayanların öğrenirken kullanabilecekleri programlar arasında.

Yazdığınız kodların sonuçlarını önizleme olarak görebilmeniz sayesinde anında değişiklikler yapabilir ve hazırladığınız HTML şablonlarını daha sonraki projelerinizde kullanabilirsiniz. Eğer yanlışlıkla dosyanız kapandıysa ya da sorunlarla karşılaştıysanız içerisindeki dosya kurtarma özelliği sayesinde yazdığınız kodlara da yeniden erişebilirsiniz. İsteyen kullanıcılar hazır HTML başlangıç kodları sayesinde ilk olarak yazılması gereken kodları otomatik olarak da ekleyebilirler.

Temel kullanıcılar için ideal olan program, gelişmiş kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacaktır. Bu nedenle daha üst düzey programlara geçişi de düşünebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HTML Editor

    HTML Editor kullanıcıların HTML kodlarını yazabilmeleri ve düzenleyebilmeleri için geliştirilmiş başarılı bir HTML editörüdür.
  • Free HTML Editor

    Free HTML Editor, profesyonel web siteleri oluşturmak için geliştirilmiş ücretsiz bir HTML editörüdür.
  • Simple HTML Editor

    Simple HTML Editor programını kullanarak basit HTML kodlama ve web tasarım işlemlerini yapabilirsiniz.
  • CoffeeCup Free HTML Editor

    CoffeeCup Free HTML Editor ücretsiz web tasarım editörüdür. Yapılan işlemlerı kayıt eder, bu işlemlerin görüntülenmesini sağlar.
  • CoffeeCup The HTML Editor

    CoffeCup The HTML Editor kullanışlı bir tasarım ve kodlama programıdır. Program diğer web uygulamalarına göre daha basit ve kullanımı kolaydır.
  • Dynamic HTML Editor

    Pratik araçları ve kolay kullanımıyla amatör web siteleri hazırlamanızı sağlayan Dynamic HTML Editor, HTML kodu bilen, bilmeyen her kullanıcıya uygun.
  • Editor

    Editor, kod yazmak ve web siteleri oluşturmak için kullanabileceğiniz basit bir HTML editörüdür.
  • Fusion HTML Editor

    HTML sayfalarınızı bu geliştirici editörü sayesinde ücretsiz ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.