CoffeeCup MP3 Rip & Burn

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,487 TOPLAM İNDİRME
4.29 MB DOSYA BOYUTU

CoffeeCup MP3 Rip & Burn alternatif bir ses dosyası sıkıştırma ve CD/DVD yazdırma programıdır. Program sevdiğiniz ses dosyalarınızın boyutunu küçültüp CD/DVD'lerinize yazdırmanızı sağlar. Program MP3, OGG, APE, WAV ve VQF formatındaki

CoffeeCup MP3 Rip & Burn dijital ses dosyalarınızı sıkıştırmaya ve kalitesi bozulmadan CD/DVD'lerinize yazdırmaya yardımcı bir programdır. MP3, OGG, APE, VQF, WAV formatındaki ses dosyalarını destekleyen program kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Bunun yanında MP3, OGG, APE, VQF, WAV formatındaki ses dosyalarını da sıkıştırabilirsiniz. Sıkıştırma ve yazma işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapar bu sayede ses dosyalarınızı kalitesinide herhangi bir kayıba uğramadan kullanabilirsiniz. CD ve DVD'leriniz için kapak tasarımı oluşturabilir, bu tasarımlarınızı CD ve DVD ortamına aktarabilirsiniz. Ayrıca sıkıştırma ve yazma işlemlerinin kalitesini, hızını kontrol edebiliyorsunuz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Movie Shrink & Burn

    Ashampoo Movie Shrink & Burn ile videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilir ve diske yazdırabilirsiniz
  • Rip Vinly 3.30

    Kasetteki şarkılarımı nasıl bilgisayara alırım diyenler.Hemen Tıkla...
  • Magic DVD Rip Studio

    DVD filmlerinizi bir çok formata dönüştürmenize yarayacak bir program arıyorsanız bu programı bir denemenizi tavsiye ederiz. Oldukça kolay kullanım olanaklarına sahip bir program olması ile de kullanıcı dostu olduğunu kanıtlıyor. Ve üste
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • Free Audio to Flash Converter

    Bilgisayarınızdaki mp3 formatlı ses dosyalarınızı websitenize eklemeniz için flash mp3 oynatıcısının içine aktaran basit format dönüştürme programıdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Apowersoft Youtube To MP3

    Apowersoft YouTube To MP3 ile YouTube videolarını MP3 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Free MP3 Convertor

    Free MP3 Convertor ile MP3 dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz