Colin Mcrae Rally

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40,365 TOPLAM İNDİRME
0.35 MB DOSYA BOYUTU

Colin Mcrae Rally 3.0 deneme sürümü olmasına ragmen sizleri eğlendirebilecek bir yarış oyunu.

İşte rekorlar kırabileceginiz ve eğlenebileceginiz bir yarış oyunu. Colin Mcrae Rally 3.0 bir önceki versiyonuna göre biraz daha güzelleştirilmiş. Ses ve renk efektleri daha fazlalaştırılmış. Ayrıca daha çok araba eklenmiş durumda.
Tamindir

Colin Mcrae Rally

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,665 TOPLAM İNDİRME

Colin McRae Rally klasik bir ralli oyunudur

Colin McRae Rally Android cihazlarımızda ralli heyecanını bize yaşatan ve nefes kesen arabaları kullanmamıza imkan tanıyan bir yarış oyunudur.

Colin McRae Rally'de asfaltların parıldayan görüntülerini unutarak araziye çıkıyoruz ve zorlu pistlerde toprak ve çamurun içerisinde ralli deneyimini yaşıyoruz. Oyunda sadece hız yapmanın değil, zorlu pistlerle mücadele etmenin ve yarış arabamızın dinamiklerini en iyi şekilde kullanmanın da keyfini yaşamaktayız. Colin McRae Rally, bilgisayar versiyonunun kalitesini mobil cihazlarda da koruyan bir yapım. Oyunda 30 adet farklı yarış parkuru bize 130 km uzunluğunda bir yarış alanı sunuyor. Oyunda kimi zaman Avustralya'nın kızıl kumlarında tozu dumana katarken kimi zaman da Yunanistan dağlarında tehlike dolu virajları geçmeye çalışıyoruz.

Colin McRae Rally'de Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution ve Colin McRae'nin kullandığı Ford Focus gibi efsanevi ralli arabalarını kullanabilmekteyiz. Oyunun kontrolleri bize keskin bir yarış deneyimi sunuyor. Detaylı fizik ve hasar modeline sahip olan oyun keskin kontrollerini gerçekçilik özelliğiyle buluşturmakta ve oyunculara üst kalite bir deneyim sunmakta.

Colin McRae Rally'de farklı oyun modları oyuncuları bekliyor. Tek bir yarışa katılabileceğimiz gibi oyunda şampiyonalara katılarak liderlik tablolarına adımızı yazdırabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Colin Mcrae Rally

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
492 TOPLAM İNDİRME

Colin McRae Rally ile zorlu pistlerde yarışıyoruz

Colin McRae Rally oyun severlere alışılmışın dışında bir araba yarışı deneyimi sunan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'ler üzerinde oynanabilen bir yarış oyunudur.

Bilgisayarda oldukça sevilen Colin McRae Rally oyunlarının başarısını mobil platforma taşıyan oyunda dünyanın dört bir yanındaki zorlu parkurlarda sürücülük yeteneklerimizi sınıyoruz. Standar yarış oyunlarından alışık olduğumuz parlak asfalt pistlerinden farklı olarak tozun ve çamurun içine dalıyoruz. Kimi zaman Avustralya'nın kızıl kumlarında en iyi zamanı yapmaya çalışırken kimi zaman Yunanistan dağlarının virajlarını en hızlı şekilde geçmeye çalışıyoruz.

Colin McRae Rally'de toplamda 130 km'ye ulaşan 30 adet farklı yarış parkuru bir araya getiriliyor.  Bu pistlerde Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution ve bizzat Colin McRae tarafından kullanılan Ford Focus gibi efsane arabaları kullanabiliyoruz. Oyunda oldukça gerçekçi fizik ve hasar modellemeleri mevcut. Oyunun kontrolleri ise bu gerçekçiliği tamamlayacak şekilde tasarlanmış.

Colin McRae Rally'de bizleri farklı yarış modları bekliyor. Oyunda  tek bir yarışa katılabileceğimiz gibi şampiyonalara katılabiliyoruz ve başarılarımızı liderlik panolarında sergileyebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DiRT Rally 2.0

    DiRT Rally 2.0, Steam üzerinden satın alınıp, Windows üzerinden oynanabilecek başarılı bir yarış oyunudur.
  • Sebastien Loeb Rally EVO

    Sebastien Loeb Rally EVO bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • art of rally

    art of rally, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz üstten aşağı görünüme sahip bir ralli oyunudur.
  • Stunt Rally

    Stunt Rally ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir ralli oyunudur
  • DiRT Rally

    DiRT Rally gerçekçi fizik motoruna ve yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir ralli oyunudur
  • Rally Point 4

    Rally Point 4, gece ve gündüz, farklı hava koşullarında ralli yarışlarına katıldığınız harika bir Windows 8.1 oyunu.
  • Death Rally

    Max Payne ve Alan Wake gibi prestijli oyunlarla adını duyuran Remedy Games'in ücretsiz oyunu Death Rally'de araba yarışıyla yetinmeyecek, silahlarla düşmanlarınıza saldırabileceksiniz.
  • Astro Rally

    Oynarken çok eğleneceğiniz tam ekran bir yarış oyunu