Collect or Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Collect or Die, Android mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.

Collect or Die, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda zorlu engellerin ve tuzakların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu engeller ve tuzaklarla donatılmış bir halde karşımıza çıkan Collect or Die, aksiyonu bolca yaşayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda zorlu engellerin ve tuzakların arasında ilerliyor, aklınızı kullanarak çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Basit bir oynanışa ve harika bir atmosfere sahip olan oyun can sıkıntınızı söküp alacak cinsten bir oyundur. Hareketli dişliler, dönen lazerler ve hareket eden platformlar arasında ilerlemeye çalışıyor ve ölmeden çıkışa ulaşıyorsunuz. Birbirinden zorlu 40 bölüme sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya da çalışıyorsunuz.

Grafik ve kontrol anlamında basit bir mekanizmaya sahip olan ancak sunduğu eğlenc bakımından zirvede duran Collect or Die oyununu mutlaka denemelisiniz. Oyunda altınları toplamaya çalışıyor ve bölümleri geçiyorsunuz. Aksiyon arayan biriyseniz bu oyun tam size göre.

Collect or Die oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Collect or Die

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
78.5 MB DOSYA BOYUTU

Collect or Die, iOS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.

Collect or Die, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur. Zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Collect or Die'da altınları toplamaya çalışıyorsunuz.

Aksiyon dolu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Collect or Die'da altınları toplamaya çalışıyoruz. Özenle yerleştirilmiş engelleri ve tuzakları aşmaya çalışıyor aynı zamanda da yolunuza çıkan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu 40 bölüme sahip olan oyunda farklı zorluk seviyeleri de yer alıyor. Can sıkıntınızı söküp alabilecek bir oyun olan Collect or Die ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Hareket eden dişlilier, dönen lazerler ve yerinde duramayan platformlar sizleri bekliyor.

Basit bir oynanışa sahip olan ve harika bir zevk veren oyunda işinizin çok zor olduğunu söyleyebilirim. Oyunda altınları toplamak için aklınızı kullanarak ilerlemeli ve ufak bulmacaları çözmelisiniz. Altınların hepsini toplamalı ve liderlik tablosunda da üst sıralara tırmanmalısınız. Collect or Die oyununu sakın kaçırmayın.

Collect or Die oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shark or Die

    Shark or Die FREE bağımlılık yapıcı bir balık yeme oyunudur
  • Live or Die

    Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.
  • Funny or Die

    Funny or Die, hergün yeni videolar izleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan komik ve ücretsiz bir Android video izleme uygulaması.
  • Ride or Die

    Bhad Bhabie'nin arabalarını bulun.
  • Get Rich or Die Smoking

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Cookies Must Die

    Cookies Must Die Android oyununda süper güçleri olan gizli ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Drive & Collect

    Drive & Collect güzel görünüme sahip bir yarış oyunudur