Contra: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,248 TOPLAM İNDİRME

Günümüze uyarlanmış yapısıyla oyunseverler ile tekrar buluşan Contra, bu kez daha heyecanlı ve daha farklı bir aksiyon deneyimi vaad ediyor.

Atari sahibi olup da Contra oynamamış bir oyunsever düşünmek ne kadar zor tahmin edersiniz. Zamanında büyük yankı uyandırmış bu efsanevi oyun, en modern haliyle karşımıza çıkıyor.

Nostaljik grafiklere, ilginç silahlara ve zorlu düşmalara sahip olan bu oyunda karşımıza çıkan amansız rakiplerle mücadele ediyoruz. İlerledikçe yepyeni bonuslar, güçlendiriciler ve farklı silah modifikasyonlarıyla karşılaşıyoruz. Oyun esnasında farklı noktalardan saldıran düşmanlara karşı dikkatli olmalıyız zira beklenmedik bir anda kendimizi ölü bulabiliyoruz. Bu noktada şanslıyız ki karakterimiz en son öldüğümüz noktada tekrar canlanıyor. Fakat bunun da bir limiti var.

Kontroller her ne kadar sorun yaratmasa da oyunda genel olarak bir "olmamışlık" hissi de yok değil. Bu kişisel bir bakış açısı elbette, sizin görüşleriniz farklılık gösterebilir. Günümüze uyarlanmış HD grafiklere yer verilen oyunda, yapımcıların nostaljik ruhu korumayı amaçladıkları göze çarpıyor.

Genel olarak "çok iyi" olarak nitelemekte zorlandığım bu oyunda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirilebilmesi ise en büyük artısı.

Emircan Erdoğan

Contra: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformlar için yeniden tasarlanan Contra, yepyeni karakterleri, silahları ve bölüm tasarımlarıyla dikkat çekiyor ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Geçmişe yolculuğa hazır olun! Eskiden Atari üzerinde oynadığımız efsanevi oyun Contra artık mobil cihazlara da indirilebilir. Nostaljik grafikleri, tuhaf silahları ve zorlu düşmanlarıyla bir zamanların vazgeçilmezi olan bu oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yeni oyun modlarının, yepyeni silahların ve rakiplerin eklendiği oyunda Mag Dog veya Scorpion karakterlerinden biri seçip maceraya başlıyoruz. Oyunda pek çok sayıda güçlendirici bulunmakta. Bunları toplayarak düşmanlarınıza karşı üstünlük elde edebilirsiniz. Güçlendiricilere ek olarak yepyeni maceraların da eklendiği Contra: Evolution'da günümüze uyarlanmış HD grafikler yer alıyor. Fakat grafiklerin uyarlama olmalarına rağmen çok da iyi göründüklerini söylemek mümkün değil. Bana kalırsa yapımcılar oyunun ruhunu korumak ile oyunu genel olarak geliştirmek arasındaki çizgiyi tutturamamışlar.

Yine de geçmişte oyunu oynayıp memnun kaldıysanız bu versiyonu da denemenizi öneriyorum. Ücretsiz olması en büyük avantajlarından biri, ne de olsa kaybedecek hiçbir şeyiniz yok.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contra Returns

    Contra Returns, efsanevi yandan kaydırmalı shoot 'em up oyunu Contra'nın mobil sürümü. Contra Returns, Android Google Play'de!
  • Garena Contra: Return

    Meşhur aksiyon oyunu Contra geri döndü.
  • Eternal Evolution

    Fantastik bir dünyaya ev sahipliği yapan Eternal Evolution, Android platformu için ön kayıtlara açıldı.
  • Zombie Diary 2: Evolution

    Zombie Diary 2: Evolution sahip olduğu zengin içeriği ve sunduğu yüksek dozdaki aksiyon seviyesiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.
  • Gyrosphere Evolution

    Gyrosphere Evolution ile mobil cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Hungry Shark Evolution APK

    Hungry Shark Evolution APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilen popüler köpek balığı hayatta kalma oyunudur.
  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • Infinity Dungeon Evolution!

    Android cihazınızdan mini zindan oyunları oynamak istiyorsanız bu ücretsiz oyun ile ekranı tıklamayı bırakamayacaksınız.