Contract Killer 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11,551 TOPLAM İNDİRME
356 MB DOSYA BOYUTU

Contract Killer 2, kiralık bir katilin canlandırıldığı oyun macera dolu dakikalar sunuyor.

Contract Killer 2, Glu Mobile tarafından hazırlanan ve bir seri katilin oyuncudan canlandırılmasının istendiği aksiyon oyunu.

İlk işini almış bir katilden, seri katiller kulübüne yükselmeye kadar birçok aşamanın konu alındığı oyunda, arka arkaya yaşanan heyecan unsurlarıyla keyifli bir yapım Contract Killer 2. Jack adını taşıyan katil, yeri geldiği sniper gibi uzun menzilli silahları kullanırken kimi zaman da yakın bir bölgeden mücadele etmek zorunda kalıyor.

Oyunun ilerlemesiyle birlikte karşı taraftaki silahlı kişilerin daha da iyileştirildiği oyun, başarılı grafikleriyle oyun severleri kısa sürede kendisine bağlayabilecek yeteneğe sahip. Bununla birlikte oyunun ücretsiz olması ise ayrı bir olumlu yan.

Onur Şendere

Contract Killer 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,799 TOPLAM İNDİRME
409 MB DOSYA BOYUTU

Contract Killer 2, kiralık katil teması üzerine kurulmuş olan bir mobil aksiyon oyunu.

Glu Mobile mühendislerince hazırlanan seri katil temasının işlendiği bir macera oyunu. iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan Contract Killer 2 benzerlerine göre öne çıkan özelliklere sahip.

Aşama aşama oynanan oyunda, başarı olunması halinde seri katiller kulübü isimli oluşuma üye olarak söz konusu kulübe ait karta sahip olunabiliyor. Uzun mezilleri sniper isimli silahla yakın mesafeleri de farklı silahlarla hedef alan oyuncunun adı Jack ve onu canlandırıyoruz.

Grafik özellikleriyle ve oyun içi atmosferiyle kısa sürede kendisine bağlayan oyunun birçok ülkeyi kapsayan hoş bir senaryosu bulunuyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • CONTRACT KILLER: ZOMBIES

    CONTRACT KILLER: ZOMBIES heyecan dolu bir zombi oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Killer Escape 2

    Killer Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.