CONTRACT KILLER: ZOMBIES

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

CONTRACT KILLER: ZOMBIES heyecan dolu bir zombi oyunudur

CONTRACT KILLER: ZOMBIES eğer FPS türündeki oyunları ve zombileri avlamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek ücretsiz bir Android oyunudur.

CONTRACT KILLER: ZOMBIES'te beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan zombi felaketinin ardından hayatta kalan birkaç kişiden birini yönetiyoruz. Artık bizim için hergün sadecebaşka bir gündür. Yarını görebilmemiz ise şans olarak nitelendirilmektedir. Tek yaptığımız şey bu yürüyen et yığınlarını öldürmek ve öldürmeye devam etmektir.

Biz aslında bir kahraman değiliz, sadece hayatta kalmaya çalışan biriyiz. Fakat iyi olduğumuz tek birşey vardır; o da zombileri avlamaktır ve bu işte de gerçekten de iyiyiz.

Heyecan dolu bir zombi oyunu olan CONTRACT KILLER: ZOMBIES'te görevimiz zombi felaketinin ardından zombiler tarafından istila edilmiş şehirlerin içine dalarak hayatta kalmış insanları kurtarmak, erzak ve teçhizat toplamak ve yolumuza çıkan bütün zombileri temizlemektir.

Oyunda birçok farklı silahı zombi katliamımızı renklendirmek için kullanabiliyoruz. Standart bir tabancadan pompalı tüfeğe, makinalı tüfeklerden roket atarlara kadar birçok farklı silah çeşidi oyunda bizleri beklemekte. Oyunda kafasından vurduğumuz ve arka arkaya öldürdüğümüz zombiler için bonus puanlar toplamaktayız. FPS türünün Android cihazlara güzel bir uyarlaması olan CONTRACT KILLER: ZOMBIES denenmeyi hakediyor.

Not: Oyun ilk açıldığında kurulum için internet üzerinden ek dosyalar indirmektedir. Bu nedenle WiFi bağlantı kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Contract Killer 2

    Contract Killer 2, kiralık bir katilin canlandırıldığı oyun macera dolu dakikalar sunuyor.
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Sniper Killer 3D

    Sniper Killer 3D, şehri esir alan terörist grubu öldürerek ellerindeki rehineleri kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur.