Cooking Breakfast

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Cooking Breakfast'ta lezzetli kahvaltı sofraları kurma görevini üstleniyoruz.

Cooking Breakfast, Android tablet ve akıllı telefonlar üzernde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir yemek yapma oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğimiz bu oyunda lezzetli kahvaltı sofraları kurma görevini üstleniyoruz.

Bu görevi yerine getirebilmek için işe öncelikle yumurtaları pişirmekle başlıyoruz. Tavayı yeterince yağladıktan sonra yumurtaları kırıyor ve biraz da tuz atarak pişirmeye başlıyoruz. Bu esnada dilersek daha zengin bir tat yakalamak adına yumurtaların üzerine birkaç dilim pastırma koymakta da özgürüz.

Yeterince piştiklerinden emin olduktan sonra ocaktan alıp tabaklara koyarak servise başlıyoruz. Fakat yapmamız gerekenler bununla sınırlı değil. Başka bir tavada sosis pişirip aynı zamanda meyvesularını doldurmamız gerekiyor. Elimize hakim olamazsak taşırma riskiyle karşılaşıyoruz ve ne yazık ki ortalığı temizlemek yine bize düşüyor. Oyunun en güzel yanlarından birisi de sadece yiyecek pişirme üzerine kurulu olmayıp aynı zamanda bulmaca oyunu öğelerine de yer vermesi. Ara sıra karşımıza çıkan bulmacalar oyundan daha fazla keyif almamızı sağlıyor.

Oyunda kaliteli görsellere ve görsellerle birebir uyum içinde çalışan ses efektlerine yer verilmiş. İçerisinde yer aldığı kategorideki oyunlardan görmeyi istediğimiz neredeyse her şeyi Cooking Breakfast'ta görebiliyoruz. Bu yüzden oyunu tüm yemek pişirme oyunlarından keyif alan oyunseverlere tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Cooking Breakfast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Cooking Breakfast, her yaştan oyunseverin oynayabileceği eğlenceli bir kahvaltı hazırlama oyunu.

Cooking Breakfast, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir yemek yapma oyunu. Klasik yemek yapma oyunlarının çizgisinde ilerleyen bu oyunda lezzetli yiyeceklerle donatılmış kahvaltı sofraları kurmaya çalışıyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyuna adım attığımızda karşımıza yalın fakat özenle hazırlanmış bir arayüz çıkıyor. Hem grafikler hem de yemek pişirme işlemleri esnasında ortaya çıkan animasyonlar herhangi bir hayal kırıklığına yok açmıyorlar.

Kahvaltı hazırlama aşamasına geçtiğimiz zaman yapmamız gereken ilk şey tavayı yağlamak oluyor. Yeterince yağ koyduktan sonra yumurtaları kırıyor ve içerisine istediğimiz kadar pastırma atıyoruz. Bu esnada başka bir tencerede de sosisleri pişirmeye başlıyoruz. Arzu edilen miktarda baharat ekledikten sonra pişen yiyecekleri tabaklara alıyoruz.

Oyun bunlardan ibaret değil. Zaman zaman ufak bulmaca oyunlarıyla da haşır neşir olma fırsatı elde ediyoruz. Açıkçası oyun deneyimini zenginleştirdiği için bu ayrıntıyı epey beğendik. Oyunda yaptığımız her işlemin kendine has sesleri var. Pişirme, kızartma ve ocağı yakma sesleri gerçeğe uygun bir şekilde işleniyor.

Genel olarak tüm aile bireyleri için uygun bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Küçük büyük demeden herkes bu oyunu büyük bir zevkle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cooking Games

    Cooking Games sunulan malzemelerle farklı yemekler yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • COOKING MAMA

    COOKING MAMA'da malzemeleri kullanarak lezzetli yemekler yapmaya çalışıyoruz.
  • Masha and Bear: Cooking Dash

    Masha and Bear: Cooking Dash, 2 - 8 yaş arası çocuklar için uygun yemek yapma, pişirme oyunu.
  • Cooking Dash

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • Delicious Bed & Breakfast

    Eksi bir konağı yenileyeceğiz.
  • Cooking Craze

    Cooking Craze, pastanelerden 5 yıldızlı restoranlara her yerde çalıştığımız zaman yönetimi oyunu.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.