Cooking Dash 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Dash 2016, restonarana gelen müşterilere istedikleri yemekleri yaparak onları memnun etmeniz gereken ücretsiz bir Android restoran işletme oyunu.

Cooking Dash 2016, daha önce de yemek yapma ya da restoran işletme oyunları çıkartan Glu Mobile şirketinin yeni Android oyunu.

Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da kahramanımız Flu isimli sevimli kız. Oyun yapısını tamamen değişen Cooking Dash'ler artık bölümler halinde oynanıyor. Yüzlerce bölümden oluşan oyunda heyecan hiç bir zaman sona ermiyor ve bu nedenle oyunu oynarken hiç sıkılmıyorsunuz.

Serinin en son oyunu olan Cooking Dash 2016'da Flo ile televizyon yıldızlarına yemek yapıyorsunuz. Bu nedenle onlaı memnun etmeniz restoranınız için çok önemli. Eğer memnun etmeyi başarırsanız, restoranınız çok daha kısa sürede gelişebiliyor.

Daha fazla ünlü gelmesini istiyorsanız kazandığınız paralar ile restoranınızı geliştirmeniz gerekiyor.

Yapacağınız özel yemekler ile müşterilerin ilgisini çekmeyi başarmaya çalışacağını oyunu yemek yapmayı seven herkese öneriyorum. Belki biraz çocukca bir oyun olabilir fakat oynanışı oldukça eğlenceli.

Ünlüleri ağırladıkça sizin de ün kazanacağınız oyunda yapacağınız yemekler lüks ve şık restoranlara gittiğinizde ismini söylerken zorlanacağınız türden yemekler fakat yaptıkça ısınıp alışıyorsunuz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz yeni ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Cooking Dash 2016'yı ücretsiz indirip denemelisiniz.

Barış YANIK

Cooking Dash 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
66.9 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Dash 2016, restoran işletme oyunları kategorisinde yer alan keyifli bir yapım.

Cooking Dash 2016, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme ve yemek yapma oyunu olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu keyifli oyundaki temel görevimiz kontrolünü üstlendiğimiz restoranı başarılı bir şekilde işleterek ziyarete gelen müşterilerin memnun bir şekilde ayrılmasını garantilemek.

Oyunda yerine getirmemiz gereken pek çok görev var. Sürekli olarak müşteri akınına uğrayan dükkanımızı kontrolde tutmak çoğu zaman epey zorlayıcı bir deneyim halini alıyor. Farklı taleplerde bulunan müşterilere yanlış bir yemeği servis etmemiz, şikayetlere ve hatta müşteri kaybına sebep oluyor. Başarılı olduğumuzda ise ziyaretçilerimiz artıyor ve dolayısıyla daha fazla maddi akzanç elde ediyoruz.

Cooking Dash 2016'da elde ettiğimiz kazancı dilediğimiz gibi yönetme şansına sahibiz. Örneğin mutfağımıza ve restoranımıza yeni ekipmanlar satın alarak servis kalitemizi ve hızımızı artırabiliyoruz.

Akıllarımızda olumlu bir izlenim bırakmayı başaran Cooking Dash 2016, hem grafik hem de oyun zenginliği yönünden epey tatmin edici. Bu tarz oyunlara karşı ilginiz varsa bu oyuna mutlaka göz atın derim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Masha and Bear: Cooking Dash

    Masha and Bear: Cooking Dash, 2 - 8 yaş arası çocuklar için uygun yemek yapma, pişirme oyunu.
  • Cooking Dash

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Cooking Games

    Cooking Games sunulan malzemelerle farklı yemekler yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.