Cool Color Wallpaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Cool Color Wallpaper, farklı renkleri Android cihazlarınızın ekranına duvar kağıdı olarak taşıyabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.

Cool Color Wallpaper, Android telefon ve tabletlerinizin ekranlarını farklı ve yeni renkler ile boyayarak bu şekilde kullanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması. Evinizi boyatmadan önce renk seçmek için borşürlere bakarsınız ya, işte bu uygulamayı da o broşür gibi düşünebilirsiniz.

Standart renk paletlerinde bulunmayan biraz daha çekici ve güzel renklere yer veren uygulama sayesinde sade ama güzel duvar kağıtları kullanabiliyorsunuz. Sadeliği seven ama kişiselleştirmeye önem veren tüm Android kullanıcılarının Cool Color Wallpaper uygulamasını mutlaka denemesini tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallpaper Changer

    Wallpaper Changer Android telefonunuzda duvarkağıdınızı tek dokunuşta değiştirmenize olanak tanıyan güzel bir uygulama.
  • Video Live Wallpaper

    Video Live Wallpaper, istediğiniz videoları Android mobil cihazlarınızın duvar kağıdı olarak ayarlamanızı sağlayan bir Android canlı duvar kağıdı uygulaması.
  • Wp Clock Design Live Wallpaper

    Android Wp Clock Design Live Wallpaper uygulamasıyla cihazınıza animasyonlu olarak bir çok özelliği dahil edebilirsiniz.
  • Cool Reader

    Android cihazlarınızda kitap okuyabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Cool Photo Transfer

    Cool Photo Transfer, Android telefonlarınız üzerindeki resimleri kolayca bilgisayarınıza aktarabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Brightest Color Flashlight

    Brightest Color Flashlight mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir el feneri uygulamasıdır
  • Color Flashlight

    Color Flashlight, karanlıkta kaldığınızda ortamı aydınlatmak için Android mobil cihazlarınızı kullanmanızı sağlayan ücretsiz ve basit bir uygulama.
  • Earth Super Wallpaper APK

    Telefon ya da tabletinde kaliteli duvar kağıdı isteyen kişileri Earth Super Wallpaper APK uygulamasına yönlendirebiliriz.