Cool Wallpapers HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Cool Wallpapers HD, Android cihazlarınızda kullanabilmeniz için 100.000'den fazla duvar kağıdına sahip güzel ve renkli bir uygulamadır.

Cool Wallpapers HD, içerisinde 100.000'den fazla duvar kağıdı bulabileceğiniz muhteşem bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır. Farklı kategorize edilmiş duvar kağıtları arasından kendi zevkinize uygun olanları seçerek Android telefon ve tabletlerinizin ekranlarında kullanabilirsiniz.

Uygulama da bulunan birbirinden güzel duvar kağıdı galerilerini ister anahtar kelime aratarak gezebilir isterseniz eklenme tarihine göre sıralayarak gezinti yapabilirsiniz. Tüm duvar kağıtları farklı kategorlere ayrılarak düzenli bir sistem üstüne kurulmuş olan Cool Wallpapers HD'de galeriler ayrıca popülerlik oranlarına göre de listelenebiliyor.

Gezindiğiniz galerilerden beğendiğiniz duvar kağıtları 2 farklı yolla Android telefon veya tabletinizde kullanabiliyorsunuz. Bunlardan birincisi kaydetme seçeneği. Beğendiğiniz duvar kağıdını kaydederek kendi cihazınızın galerisinden duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz. İkinci seçenek ise direkt olarak duvar kağıdı olarak belirleme. Beğendiğiniz tüm duvar kağıtlarını birkaç saniye içinde kolayca duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz.

Oldukça hızlı çalışan uygulamada her renkten ve neredeyse her kategoriden binlerce duvar kağıdı bulunmaktadır. Sizde Android telefon ve tabletlerinizi ekranlarını daha güzel göstermek ve cihazınızı dha zevkli kullanmak için hemen ücret ödemeden Cool Wallpapers HD'yi indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletlerinizi ekranı için birbirinden güzel ve renkli duvar kağıtları içeren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Walli - Arty & Cool Wallpapers

    Walli - Arty & Cool Wallpapers mobil cihazlar için geliştirilmiş bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Walloid: HD Stock Wallpapers

    Walloid: HD Stock Wallpapers mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Premium Wallpapers HD

    Premium Wallpapers HD uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdaki duvar kağıtlarını en kolay yoldan değiştirebilirsiniz.
  • Fenerbahçe Wallpapers HD

    Fenerbahçe Wallpapers HD içerisinde onlarca hoş tasarımlı Fenerbahçe temalı duvar kağıdı barındırıyor.
  • Full HD Wallpapers

    Full HD Wallpapers uygulamasında yüksek kaliteli duvar kağıtları indirebilirsiniz.
  • Best Wallpapers HD

    Best Wallpapers HD, bir çok farklı stil ve türdeki kaliteli duvar kağıtları ile Android cihazlarınızı kişiselleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Featured Wallpapers

    Featured Wallpapers, Android telefon ve tabletleriniz için özenle hazırlanmış ve titizlikle seçilmiş birbirinden güzel duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.