Core Archery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Core Archery gerçekçi oyun mekanikleriyle dikkat çeken bir mobil okçuluk oyunudur

Core Archery eğer basit yapıya sahip olan okçuluk oyunlarından sıkıldıysanız size aradığınız eğlenceyi sunacak bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğinz bir okçuluk oyunu olan Core Archery'de bizi zorlu ve heyecanlı bir okçuluk deneyimi sunuyor. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasik okçuluk oyunlarında sadece okun hızını ve yönünü belirlersiniz ve oku fırlatırsınız. Core Archery'de ise tıpkı bir okçu gibi yayınızı germeniz, sonrasında doğru anı yakalamaya çalışarak yayı bırakmanız gerekiyor. Oyunun kontrollerindeki hassasiyet size tıpkı gerçek bir yayı çekiyormuşsunuz havası yaşatıyor.

Core Archery'de hedefinize nişan alırken yayınızın doğal bir şekilde sallandığını görebiliyorsunuz. Başlarda hedefler yakın olduğu için bu gerçekçi yapı pek anlaşılmıyor; fakat oyunda ilerledikçe hedeflerimiz de uzaklaşıyor ve sonrasında yayımızdaki küçük bir sallantı bile isabet oranımızı büyük ölçüde etkileyebiliyor.

Core Archery'nin ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Core Archery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
63.6 MB DOSYA BOYUTU

Core Archery ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir okçuluk oyunudur

Core Archery eğer basit okçuluk oyunlarından sıkıldıysanız ve daha zorlu bir macera arıyorsanız hoşunuza gidebilecke bir mobil okçuluk oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Core Archery bize basit bir beceri oyunundan ziyade simülasyon türünde bir oyun deneyimi sunuyor. Core Archery'de sadece okun hızını ve yönünü belirleyerek oku fırlatmıyoruz, tıpkı gerçek bir okçu gibi yilk önce yayımızı geriyoruz, sonrasında dengemizi koruyarak nişan almaya ve oku doğru anda bırakarak atışımızı gerçekleştiremeye çalışıyoruz. Bu iş başlarda biraz zor olsa da oyun mekaniklerini kavradıktan sonra Core Archery heyecanlı bir yapı kazanıyor.

Core Archery'de ilk olarka yakın mesafedeki hedeflere ok fırlatıyoruz. Oyunda ilerledikçe hedef ile aramızdaki mesafe artıyor ve bu nedenle daha dikkatli nişan almamız ve daha ince hesap yapmamız gerekiyor. Oyunun mekaniklerindeki başarı maalesef grafiklerde kendini gösteremiyor, ortalama bir grafik kalitesi sunan Core Archery daha güzel görünebilirdi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery Blitz

    Archery Blitz, her yaştan oyunseverin oynayabileceği, ücretsiz bir zombi avlama oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • Archery Tournament

    Archery Tournament atıcılık yeteneklerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Training Heroes

    Archery Training Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur.
  • ARCHERY 3D

    ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.
  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.