Cosmobot - Hyper Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Kozmobotlarınızla uzayı keşfedin.

Cosmobot – Hyper Jump (Kozmobot - Hiper  Atlama), hızlı tempolu oynanış sunan uzay oyunu. Aksiyon yüklü bilim kurgu temalı mobil oyunları seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Biraz görsellerden kaybetse de oynanış tarafında bu açığını kapatıyor. Hem ücretsiz indirilebilir hem de 100MB altı boyuta sahip!

Çizgi film stili görseller sunmasına karşın yetişkinlere hitap eden bir uzay oyunu Kozmobot - Hiper Atlama. Dikeylemesine oynanış sunan yapımda en iyi uzay robotları olarak bilinen kozmobotları kontrol ediyorsunuz. Gezegenler etrafında dönerek uzayı keşfediyorsunuz. Başlarda düşman olmadığından sadece zıplayarak kolaylıkla ilerleyebiliyorsunuz. Sadece enerji kapsüllerini toplamanız yeterli oluyor. Yukarı çıktıkça, yeni gezegenler, yeni gezegenlerle birlikte yeni canlılar gördükçe oyun zorlaşıyor. Zıplarken yaratıklara denk gelirseniz direkt ölüyorsunuz ve baştan başlıyorsunuz. Yaratıkları daha kolay geçmenizi sağlayan güçlendiriciler bulunmakta. Oyunun tek can sıkan yanı; sürekli enerji yenilemeye zorlaması. Ekranın solundaki çubuktan ne kadar enerjiniz kaldığını, enerji uyarılarını takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Cosmobot - Hyper Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
226.7 MB DOSYA BOYUTU

Uzay robotlarıyla keşfe çıkıyoruz.

Cosmobot - Hyper Jump Türkçe adıyla Kozmobot - Hiper Atlama, uzayı keşfe çıktığınız aksiyon dozu yüksek bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan ve grafik kalitesine rağmen oldukça ufak boyuta sahip olan uzay oyununda kozmobotları kontrol ediyorsunuz. Uzayın derinliklerinde kaybolmadan binlerce gezegeni keşfetmeye hazır mısınız?

Görsellerine baktığımızda daha çok küçük yaşta mobil oyuncuları hedef alan bir uzay oyunu ancak oynanışa geçtiğinizde öyle olmadığını görüyorsunuz. Oyunda uzayı keşfetmek için gönderilen kozmobotların yerine geçiyorsunuz. Işık hızında hareket etme yetisine sahip olan uzay robotları gezegenden gezegene atlayarak keşiflerini sürdürüyor. Oyunun adı da buradan geliyor. Bir gezegenden diğerine zıplayarak geçiyorsunuz. Gezegenler arası geçişi kolaylaştıran uzay araçları olduğu gibi, engel teşkil eden yaratıklar da var. Doğru zamanda kendinizi fırlatarak bu yaratıkları geçiyorsunuz. Evet, silahınız yok. Enerji kapsülleri gibi hayatta kalmanızı sağlayan çeşitli güçlendiricileriniz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Corennity: Space Wars

    Bu uzay savaşı oyununda insanlığın tek umudu sizsiniz.
  • Uzay Savaş Oyunu

    Uzay Savaş Oyunu klasik tarzda bir uzay savaşı oyunudur
  • Star Quest

    Bilim kurgu temalı kart savaş oyunu
  • Hyper Force

    Hyper Force, aksiyonun hiç dinmediği görsel olarak ta kaliteli uzay savaşı oyunu.
  • BATTLESHIP APOLLO

    BATTLESHIP APOLLO, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay strateji savaş oyunu.
  • AstroSucker

    AstroSucker, düşük boyutlu uzay savaşı oyunu.
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Turretz

    Turretz, Android telefonda oynayabileceğiniz retro uzay savaşı oyunu.