Couchgram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Couchgram, Android cihazlarınız üzerinde gelen aramaları ve ekranı kilitlemenizi sağlayan yararlı bir arama güvenliği uygulaması.

Couchgram, Android telefonlarınız üzerinde yapacağınız aramaların güvenliğini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması. Peki uygulama aramalarımın güvenliğini sağlıyor diye merak ediyorsanız, açıklayayaım.

Couchgram, sizi arayacak kişilerin çağrılarına kilit koyarak gelen çağrıyı sadece sizin açabilmenizi sağlıyor. Örneğin sevgiliniz arayacak ve siz telefonunuzu salonda unuttunuz diyelim. Uygulama sayesinde daha önceden sevgilinizden gelecek çağrıları kilitlediğiniz için ekranda arama olsa bile sadece kendi koyacağınız şifre ile açılabiliyor. Bu sayede gelen çağrıyı sizden başka kimse yanıtlayamıyor.

Gelen çağrıları kilitleyebileceğiniz 4 farklı yöntem sunan uygulama üzerinde kendi kolayınıza giden kilit yöntemini seçerek kullanabilirsiniz.

Genel amacı dışında ufak ve yararlı özellikler sunan uygulama arama ekranlarınız için sevimli duvar kağıtları da sunuyor. Ayrıca bu duvar kağıtlarını da kişilere özel atayabiliyorsunuz. Bunun dışında sunduğu sessiz kullanım özelliği sayesinde sinema, tiyatro ve benzeri alanlarda telefonunuzu ekranı karanlık ve sessiz moda geçirip hala kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Çevrenizdekileri rahatsız etmemenizi sağlayan Couchgram, bu tür yerlerde de işinize yarıyor.

Uygulamanın gelen aramaları kilit ile açma özelliğini dilerseniz tüm aramalar için uygulayabiliyor, dilerseniz kişiye özel yapabiliyorsunuz. Yani tüm aramaları kilitleyerek aramalarını kilitlemek istediğiniz kişileri seçebileceğiniz gibi, hiç bir aramayı kilitlemeyerek sadece belirli kişilerin aramalarını da kilitlemek mümkün.

Kullanımı kolay bir Android arama güvenliği uygulaması olan Couchgram'ı ücretsiz olarak indirip deneme fırsatını kaçırmayın derim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.