Crash and Burn Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
592 TOPLAM İNDİRME

Crash and Burn Racing sıradışı bir yarış oyunudur

Crash and Burn Racing eğer yarış oyunu denemeyi seviyorsanız size alışılmadık ve bir o kadar eğlenceli bir tecrübe yaşatacak bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indsirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Crash and Burn Racing'de alışılagelmiş yarış oyunlarından çok farklı bir yarış deneyimi bekliyor. Crash and Burn Racing'de diğer arabalarla yarışmak yerine etrafımıza zarar vermeye çalışmaktayız. Oyuncular Crash and Burn Racing'de ölümcül silahlarla donatılmış olan ve nitroya sahip araçların sürücü koltuğuna oturuyorlar ve rakiplerini yarış sırasında yok ederken şehre olabildiğince zarar vermeye çalışıyorlar.

Crash and Burn Racing bolca aksiyona yer veriyor, patlamalar ve parçalanmalar oyunun büyük bir parçası. Oyunda süper arabaların yanında ambulanslar, otobüsler ve itfaiyeler gibi çeşitli araçları kullanabiliyoruz. Oyundaki her bir araba geliştirilebiliyor ve daha fazla yıkım yapabilmek üzere kişiselleştirilebiliyor. Oyunda rakiplerimizi yok ettikçe para kazanmaktayız ve bu parayı araçlarımızı geliştirmeye harcamaktayız. Aracımızın motorunu geliştirebileceğimiz gibi görünümünü de değiştirebiliyoruz.

Crash and Burn Racing'da arabanızı çarptığınızda veya parçaladığınızda oyun bitiyor. Bu sahneler kayıt ediliyor ve video olarak tekrar oynatılabiliyor. Bu videoları Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden paylaşmanıza izin verilmekte.

Can Erdil Şentürk

Crash and Burn Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME

Crash and Burn Racing aksiyon dolu bir yarış oyunudur

Crash and Burn Racing araba yarışını ve aksynu güzel bir şekilde birleştiren bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Crash and Burn Racing'de oyuncular rakipleriyle bitiş çizgisinden ilk geçen yarışçı olmak için yarışmıyorlar. Oyunda temel amacımız rakiplerimizin yarış dışı kalmasını sağlamak ve en çok yıkımı gerçekleştirmek. Bu iş için aracımızı çeşitli silahlarla donatabilmekteyiz.

Crash and Burn Racing alıştığımız yarış oyunlarından oldukça farklı bir yapıya sahip ve bu sayede oyunculara heyecan verici bir yarış deneyimi sunuyor. Crash and Burn Racing'de süper hızlı araçların yanında itfaiye arabaları, ambulanslar ve okul otobüsleri gibi farklı araçları kullanabilmekteler ve bu araçlara roket atarlar, bombalar ve füzeler gibi silahlar ekleyebilmekteler. Ayrıca aracımızı geliştirmemize de imkan veriliyor ve araçlarımızda nitro kullanabiliyoruz. Motorunu güçlendirebildiğimiz araçlarımızın görünümlerini de tercihlerimize göre değiştirebiliriz. Bu iş için ise rakiplerimizi yok ettikçe kazanacağımız parayı kullanabiliyoruz.

Crash and Burn Racing yaptığınız kazaları kaydedebiliyor ve Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden video olarak paylaşabiliyor. Yarış kavramına yeni bir bakış açısı getiren Crash and Burn Racing denenmeye değer bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burnin' Rubber Crash n' Burn

    Burnin' Rubber Crash n' Burn aksiyonla süslenmiş bir yarış oyunudur
  • Death Race: Crash Burn

    Death Race: Crash Burn, rakipleriniz ölümüne bir yarışa girerek onları yok etmeye çalışacağını aksiyonu bol bir Android yarış oyunu.
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Death Race:Crash Burn

    Death Race:Crash Burn aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Tokyo Street Racing

    Tokyo Street Racing, Fast and Furious filmlerinden bir tanesinin de geçtiği Tokyo caddelerinde heyecan verici yarışlar yapabileceğiniz ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz multiplayer online yarış oyunu.
  • Crash Club

    Crash Club, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan açık dünya yarış oyunu.
  • Cindy Car Driver Crash APK

    Oyuncuların araçlarını parçalayabildiği Cindy Car Driver Crash APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.