Crayola Nail Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
357 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Kız çocuklarının eğlenceli vakit geçirebilecekleri, farklı tırnak tasarımları oluşturarak canlı olarak önizleyebilecekleri güzel bir çocuk oyunu.

Crayola Nail Party oyunu, tamamen çocuklara özel geliştirilen bir Android oyunu. Birbirinden farklı oje tasarımları oluşturarak, hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

İlginç tasarımlı birbirinden farklı oje modellerini kullanarak oluşturacağınız tasarımlarla hayal gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Meşhur Crayola adlı boya firmasının sunduğu uygulamanın en bomba özelliklerinden biri de, kullanıcıların kendi ellerinin fotoğrafını çekip, tasarımlarını kendi tırnakları üzerinde görmelerine imkan sağlaması. Oyunda bulunan tırnak cilaları, desenler, çıkartmalar ve taşlar arasından dilediğinizi seçerek mükemmel tırnak tasarımları oluşturabileceğiniz oyun, çocuklar için gerçekten eğlenceli olacaktır.

Çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirebilmeleri için, Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Crayola Nail Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
85.7 MB DOSYA BOYUTU

Crayola Nail Party özellikle çocukların severek oynayacakları eğlenceli bir oje tasarlama oyunudur.

Crayola Nail Party tamamen çocuklara hitap eden eğlenceli bir iOS oyunu. Ücretsiz olarak iPad ve iPhone cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda birbirinden farklı oje tasarımları oluşturabilirsiniz. Oyunda çok fazla seçenek sunulmakta, dolayısıyla tek limitiniz hayal gücünüz!

Crayola markasını bilmeyen yoktur. Boya sektörünün öncü firmalarından olan Crayola tarafından sunulan bu uygulamada birbirinden ilginç tasarımlı oje modellerini kullanabilir ve ortaya göz alıcı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Uygulamanın en çarpıcı özelliklerinden bir tanesi de kullanıcılara kendi ellerinin fotoğrafını çekerek tasarımlarını kendi tırnakları üzerinde uygulamalarına olanak sağlaması. Bu sayede sonuçları canlı olarak görebilirsiniz. Çocukların penceresinden baktığımızda Crayola Nail Party eğlenceli bir oyun ve en büyük avantajı da ücretsiz olarak indirilebilmesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crayola Jewelry Party

    Crayola Jewelry Party, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir takı tasarımı oyunudur.
  • Fancy Nail Shop

    Fancy Nail Shop, tırnak bakımı için gelen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştığımız bir oyun.
  • Princess Nail Salon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tırnak tasarım oyunudur.
  • VIP Pool Party

    VIP Pool Party, Android için tasarlanmış eğlenceli bir havuz partisi oyunu.
  • Princess PJ Party

    Princess PJ Party, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir pijama partisi oyunu
  • PlayKids Party - Kids Games

    PlayKids Party - Kids Games, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir eğitici oyun olarak tanımlanabilir.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • PJ Party

    Oyundaki kıza en şık ve en güzel pijamaları seçerek, pijama partisinin en şık kızı olmasını sağlayabilirsiniz.