Crazy Grandpa 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Grandpa 2'de ilk oyunda bıraktığımız yerden maceraya devam ediyoruz fakat bu kez şehir yerine karlı yamaçlarda ilerliyoruz.

Crazy Grandpa oyununun devam niteliğini taşıyan Crazy Grandpa 2 biraz daha farklı bir temaya sahip fakat dinamikler tamamen aynı bırakılmış. Öncelikle bu sefer şehrin yollarında kaykay yapmak yerine karlı dağ yamaçlarında kayak yapıyoruz.

Klasik sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da üç şerite sahip bir yolumuz var ve parmak hareketleriyle bunlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Karşıdan engeller geldikçe bunlardan sıyrılmak için şeritler arasında hızlı geçişler yapmalıyız. Bunu yaparken aynı zamanda rasgele yerleştirilmiş olan altın paraları toplamamız gerekiyor. Topladığımız altınların ve gittiğimiz mesafenin toplamını bölüm sonunda elde ettiğimiz puan olarak düşünülebiliriz.

Grafik olarak Crazy Grandpa 2 ilk oyunun üzerine çok fazla bir şey koymuyor. Aslında daha iyi bir modellemeye yer verilebilirmiş. Yine de Crazy Grandpa 2 temel olarak mizah üzerine kurulmuş ve bunu da başarıyla yerine getiriyor. Siz de boş vakitlerinizi değerlendirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız Crazy Grandpa 2’yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Crazy Grandpa 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Grandpa 2'de ilk oyunda kaldığımız yerden devam ediyoruz ama bu kez sokaklarda değil karlı tepelerde mücadele veriyoruz.

Crazy Grandpa 2 ilk oyunda olduğu gibi yine ekstrem sporlar yapan yaşlı bir dedeyi konu alıyor ve oyunseverlere eğlenceli bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Oyuna ilk girdiğimizde bizleri ilk bölüme göre daha canlı ve dinamik bir arayüz karşılıyor. Oyuna başladığımızda arayüzün tersine oyunun çok fazla bir değişim içerisine girmediğini anlıyoruz. Sadece tema değiştirilmiş, sokak yerine karlı bir yamaç eklenmiş, karaktere de kaykay yerine kayak verilmiş. Bunlar haricinde her şey aynı.

Yine üç şeritli bir yolda ilerliyoruz ve parmak hareketleriyle bu şeritler arasında geçiş yapabiliyoruz. Kaydıkça karşımıza sürekli olarak engeller çıkıyor ve hızlı parmak hareketleriyle bu engellerden sakınmamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirirken bir yandan da altınları toplamamız gerekmekte. Gittiğimiz mesafe ve topladığımız altınların miktarı puanımızı belirliyor.

Grafik namına oyundan çok fazla bir şey beklemeyin fakat çok kötü, berbat demek de doğru olmaz. Sadece daha iyi örnekleri var ve açıkçası ilk oyunun üstüne daha iyi grafikli bir devam oyunu yapılabilirmiş.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Grandpa

    Crazy Grandpa mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Grandpa & Granny 4 Online APK

    Grandpa & Granny 4 Online APK, arkadaşlarınızla çok oyunulu bir şekilde oynayabileceğiniz korku oyunudur.
  • Crazy Horses: Unstabled!

    Crazy Horses: Unstabled!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Crazy Kangaroo

    Crazy Kangaroo farklı bir platform oyunudur
  • Crazy Circle

    Crazy Circle, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir refleks oyunu.
  • Crazy Runner

    Crazy Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Crazy Survivors

    Crazy Survivors, karakterleri çivilerden kaçırmaya çalıştığınız refleks oyunu.