Create A New Face

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Create A New Face, Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz en başarılı sonuç veren yüz değiştirme uygulaması.

Create A New Face, yüz ve çevrenize farklı objeler ekleyerek görünümüzü değiştirebileceğiniz Photoshop kadar etkili ancak kullanması çok daha rahat bir uygulama. Saç şekli değiştirme, dudak boyama, takı takma, makyaj yapma, kaza yapmış görüntüsü verme, hayvan yüzü uygulama gibi tamamen yaratıcılığınıza bağlı çalışmalar yapabileceğiniz bu uygulamada elinizin altında 1000’den fazla obje bulunmakta.

Windows cihazlarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz Create A New Face, farklı objelerle görünümüzü değiştirmenize olanak tanıyor. Sunulan objeleri kullanarak tamamen farklı bir kişiye bürünebiliyorsunuz. Objeleri yüz ve çevrenize uygulamak için çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Objeyi seçiyor ve kaydırma hareketini uygulayarak seçtiğiniz objeyi yüzünüze veya vücudunuza en uygun hale getiriyorsunuz. Bu sayede de doğala oldukça yakın bir görüntü ortaya çıkarmış oluyorsunuz. Öte yandan objelere renk ayarı da yapabiliyorsunuz.

Birkaç dokunuşla kendinizi tanınamaz hale getirebileceğiniz Create A New Face, sadece Windows platformunda ve evrensel uygulama niteliğinde. Eğer Windows Phone telefona sahipseniz ayrıca bilgisayarınıza yüklemeden kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Create A New Face

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Create A New Face, Windows Phone telefonunuzda yüzünüzü farklı bir şekle sokmak için kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama.

Create A New Face, tamamen eğlence amaçlı yapılmış fotoğraf uygulamaları arasında. Sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkan uygulama adından da anlayacağınız üzere kendinizi birkaç dokunuşla bambaşka bir görünüme sokmanıza izin veriyor. Bunu yaparken de doğallıktan ödün vermiyorsunuz.

Fotoğraflarınızdan eğlenceli yüzler oluşturmanıza izin veren uygulamalardan biri olan Create A New Face’i benzerlerinden farklı kılan tek noktası imajınızı değiştirecek 1000’in üzerinde obje sunması değil. Sunulan objelerle ortaya çıkardığınız sonuç Photoshop gibi profesyonel yazılımlarda elde edilen sonuçlardan çok farklı olmuyor.

Uygulamada kendinizi tanınmayacak hale sokabileceğiniz çok sayıda objeyi kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. Objeyi seçtikten sonra düzenleme ekranı çıkıyor ve basit kaydırma hareketiyle objenin yüz ve çevresine rahatlıkla oturmasını sağlayabiliyor, çok daha doğal görüntüler elde edebiliyorsunuz. Objelere parlaklık, kontrast, renk doygunluğu, gama gibi ayarlamalar çekerek sonradan eklediğiniz objenin yüzünüzde sırıtmamasını sağlıyorsunuz.

Yüz ve çevresine obje ekleyebildiğimiz uygulamalar yeni değil ancak hem binlerce obje sunan hem de bu objeleri doğallığımızı bozmadan ekleyebileceğimiz çok uygulama yok. Create A New Face Windows Phone’da bu amaçla kullanabileceğiniz en başarılı uygulama diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Create Synchronicity

    Create Synchronicity programını kullanarak Windows bilgisayarlarınızdaki dosyaları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.