Crimsonland

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,278 TOPLAM İNDİRME
5.68 MB DOSYA BOYUTU

Crimsonland yenilenmiş Steam versiyonuyla karşınızda

Crimsonland, 10tons firması tarafından ilk olarak 2003 yılında yayınlanmış olan shooter türünde klasik bir aksiyon oyunu.

Aradan geçen 10 yılın ardından 10tons ekibi oyunlarını yeni teknolojiyle uyumlu hale getirerek oyuncuların beğenisine sundu. Oyunun yenilenmiş Steam versiyonu içerisinde sayısız iyileştirme, yeni düşmanlarla dolu yeni bir bölüm, yeni "perk"ler ve silahların yanında yüksek kaliteli grafikler yer almakta. HD ekranlarla uyumlu hale getirilen Crimsonland Steam versiyonu artık çok daha güzel görünüyor ve görkemli görsel efektleri oyunculara sunuyor.

Crimsonland'da oyuncular ölümcül tehlikelerle dolu yabancı topraklara tek başına adım atan bir kahramanı yönetiyorlar. Kahramanımız aynı anda yüzlerce uzaylı, zombi, örümcek veya farklı yaratıkla mücadele etmek ve hayatta kalmak için bolca aksiyon dolu bir maceraya atılıyor. Bu maceramız boyunca yeni silahları ve kahramanımıza kalıcı güçlendirmeler sunan "Perk"leri açabiliyoruz ve kendimizi geliştirebiliyoruz.

Crimsonland hem basit oynanabilen hem de bolca eğlence sunan bir yapıya sahip. Oyunda kahramanımızı kuşbakışı kamera açısından yönetiyoruz ve yaratıklar her yönden bize saldırıyor. Bu yaratıkları vurdukçadüşen silahları veya bonusları toplayabilmekteyiz. Toplayacağımız bonuslar bize geçici olarak ekstra ateş gücü gibi özellikler kazandırabildiği gibi geçici olarak zamanı yavaşlatabiliyor, düşmanları dondurabiliyor veya büyük bir bomba patlatarak etrafımızdaki yaratıkları anında öldürebiliyor. Oyunda yaratık yok ettikçe tecrübe puanı kazanmaktayız ve seviye atlamaktayız. Her seviye atladığımızda bir "Perk" kazanıyoruz. Perkler ile kahramanımıza verdiğimiz hasarı artırma, daha hızlı koşma, daha hızlı şarjör değiştirme gibi kalıcı geliştirmeler sağlayabilmekteyiz.

Crimsonland'da farklı oyun modları yer alıyor. Oyunun senaryo modunda 6 bölüm altında toplanmış farklı görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Survival - Hayatta Kalma Modu ise 5 farklı şekilde oyunculara sunuluyor. Bu modlarda üzerimize sürekli yaratıklar saldırıyor ve en uzun süre hayatta kalmaya ve en yüksek puanı toplamaya çalışıyoruz.

Crimsonland düşük sistem özelliklerine sahip bilgisayarlarda bile rahatça çalışabilen bir oyun. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi ve üzeri
  • 1 GHZ işlemci
  • 512 MB RAM
  • DirectX 8.1
  • 200 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Crimsonland

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Crimsonland eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur

Crimsonland yüksek dozda aksiyonu başarılı bir oyun sistemiyle birleştiren bir mobil kuşbakışı savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Crimsonland aslında ilk olarak bilgisayarlar için geliştirilmişti ve uzun yılar oyun severler tarafından beğenilerek oynanarak bir klasik haline gelmişti. Artık bu eğlenceli oyunu mobil cihazlarımızda da oynayabiliyoruz.

Crimsonland'da yabancı bir gezegene tek başına ayak basarak bilmediği tehlikelerle yüzleşen bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız üzerine dört bir yandan saldıran yaratıklarla savaşırken ona yardımcı oluyoruz ve bu cehennemden kurtulabilmesi için mücadele ediyoruz. Oyun boyunca karşımıza zombiler, örümcekler, uzaylılar ve canavarlar çıkarken farklı silahlardan faydalanabilmekteyiz.

Crimsonland'ın mobil versiyonunda oyunun bilgisayar versiyonunda olmayan ve oyuna büyük renk katan perk sistemi de yer alıyor. Klasik görev modunun yanısıra oyunu Survival modu içerisindeki farklı modlarda oynayabilir ve hayatta kalma yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Crimsonland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
88.4 MB DOSYA BOYUTU

Crimsonland bolca aksiyona ve bolca eğlenceye yer veren bir mobil oyundur

Crimsonland ilk olarak 2003 yılında bilgisayarlar için çıkış yapmış olan klasik kuşbakışı görüş açısına sahip olan aksiyon oyununun yenilenmiş mobil versiyonudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu yenilenmiş Crimsonland versiyonu oyunun belli bir bölümünü ücretsiz olarak oynamanıza imkan vermekte. Crimsonland HD adıyla yayınlanan bu mobil versiyon içerisinde ilk senaryo bölümünü ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Oyuncular geri kalan senaryo bölümlerini uygulama içi satın alma yoluyla satın alabilmekteler. Özellikle oyunu önceden bilgisayarlarınızda oynayıp beğendiyseniz Crimsonland HD, ödediğiniz parayı gerçekten hakeden bir oyun. Yapacağınız satın alma işlemi sonrası ek "perk"lere ve silah seçeneklerine de ulaşabiliyorsunuz.

Crimsonland HD'de orjinal oyunun oynanış yapısına sadık kalınıyor. Yine kahramanımızı kuşbakışı kamera açısıyla yönetiyoruz ve dört yanımızı saldıran örümceklere, uzaylılara, zombilere ve iğrenç yaratıklara karşı mücadele veriyoruz. Bu işi yaparken farklı silah seçeneklerine sahibiz. Ayrıca düşmanlardan çıkan bonusları topladığımızda zamanı yavaşlatma, ateş gücünü artırma, düşmanları dondurma, büyük bir bomba patlatma, hızlı koşma gibi bonuslara sahip oluyoruz. Yaratıkları yok ettikçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve seviye atlıyoruz. Her seviye atladığımızda "Perk" adlı kalıcı kullanışlı özellikleri aktifleştirebilmekteyiz. "Perk"ler ile mermilerinizin daha hızlı yol almasını, daha sık ateş etmenizi, düşmanlara uranyum dolu mermiler fırlatmayı, etraftaki bonusları mıknatıs gibi kendinize çekmeyi sağlayabilirsiniz.

Crimsonland HD'de oyunun grafikleri yenilenmmiş. Savaş alanı üzerindeki kaplamalar, ayak izleri, yenilenmiş patlama ve ateş etme efektleri bizleri bekliyor. Bunun yanında seviye atlama ekranındaki değişiklikler gibi küçük arayüz değişiklikleri oyunda yer almakta. Oyunun mobil versiyonuna özel yeni oyun modları da oyuncuları beklemekte.

Crimsonland HD dokunmatik ekranlara uyarlanan kontrollere ve zorluk seviyesine sahip. Sanal analog çubuklarla oynanan oyunun kontrollerine kısa sürede alışabilirsiniz. Oyunun zorluk seviyesi açısından genel olarak sinir bozmadığı söylenebilir. Eğer eğlenceli bir mobil aksiyon oynamak isterseniz Crimsonland'ı deneyin ve hatta tam sürümünü satın alın.

Can Erdil Şentürk

Crimsonland

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Crimsonland, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kuşbakışı aksiyon oyunudur

Crimsonland bilgisayarlarda büyük bakarı yakalayan top down shooter klasiğinin mobil versiyonu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza indirerek oynayabileceğiniz kuşbakışı görünüme sahip bir aksiyon oyunu olan Crimsonland'da yabancı diyarlara ayak basan ve tek başına bilinmeyen tehlikelere karşı savaşan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Oyundaki farklı bölümler boyunca dört bir yandan bize saldıran örümcekler, uzaylılar ve zombiler gibi farklı canavarlarla savaşmamız gerekiyor. Neyse ki bu mücadelemizde farklı silahlardan faydalanabiliyoruz. Oyunun senaryo modundaki görevleri tamamladıkça yeni silah türlerinin kilidini açabiliyoruz.

Crimsonland'da yer alan perk sistemi oyuna büyük bir dinamiklik kazandırıyor. Seviye atladığımızda karşımıza çıkan perkler bize her bölümde kalıcı avantajlar sağlayabiliyor. Mermi hızını artırma, daha hızlı ateş etme, radyoaktif bir alana sahip olma, bizi ısıran yaratıklara hastalık bulaştırma, zamanı belli oranda yavaşlatma, hızlı koşma gibi perkler ve daha fazlası karşımıza çıkıyor. Oyunda büyük bir silah koleksiyonu da yer almakta.

Crimsonland'da birçok farklı göreve yer veren hikaye modunun yanısıra survival modu da yer alıyor. Survival modu kendi içerisinde de farklı modlara ayrılıyor. Crimsonland kısa sürede bağımlılık yaratmakta. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız Crimsonland'ı denemenizde fayda var.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tesla vs Lovecraft

    Tesla vs Lovecraft, dört bir yandan saldıran canavarlarla savaştığınız bir kuşbakışı aksiyon oyunu
  • Slayin

    Klasik oyunseverlere benzersiz bir arcade zevki yaşatacak, soluksuz oynanan bir oyun.
  • Alkekopter

    Alkekopter, oynaması basit ancak ustalaşması zaman alan, arcade türünde başarılı bir Türk oyunudur.
  • SnowBros

    Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından birisi olan Snow Bros'un bilgisayara uyarlanmış bu versiyonu ile nostalji yapabilirsiniz.
  • Echoes+

    Echoes+ muhteşem ve canlı görselleriyle dikkatimizi çeken aksiyon dolu bir arcade oyunu.
  • Smash

    Smash, eski arcade dövüş oyunlarından ilham alınarak hazırlanmış bir aksiyon MMORPG oyunudur.
  • Towerfall Ascension

    Towerfall Ascension, PlayStation 4 konsolundan sonra PC ortamına da getirilmiş harika bir arcade aksiyon oyunudur.
  • Chicken Invaders 2

    Chicken Invaders 2 ücretsiz bir Windows 8 oyunudur