Cropy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Cropy, Android işletim sistemli mobil cihazlarda çalışmakta olan çok fonksiyonlu bir ekran görüntüsü alma uygulamasıdır.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Cropy, internette anlık olarak karşınıza çıkan bir metni ya da görseli kaydedip düzenleme yapmanızı sağlayan bir tür ekran görüntüsü alma uygulamasıdır.

Adından da anlaşıldığı üzere ekran görüntüsünü kesme işlevi gösteren Cropy mobil uygulamasıyla internette gezinirken ansızın karşınıza çıkan bir metni ya da görseli kesebilir, istediğiniz düzenlemeyi yaparak kişiselleştirebilirsiniz. İşlev olarak ekran görüntüsü almaya benzeyen Cropy’nin farkı ise istediğiniz boyutta ekran görüntüsünü yakalayıp çok daha pratik bir şekilde düzenleme yapmaya olanak tanımasıdır.

Ayrıca Cropy üzerinden dilediğiniz internet sayfasını da açabiliyorsunuz. Eğer internet sayfasını Cropy üzerinden açmadıysanız, kullanmakta olduğunuz tarayıcının paylaş menüsünden Cropy’yi seçip uygulamaya devam edebilirsiniz.

Cropy üzerinden kişiselleştirmiş olduğunuz yeni dosyaları ise uygulama bünyesinde kolayca depolayabilirsiniz. Cropy ile düzenlemiş olduğunuz görselleri sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz. Ayrıca düzenleme yaparken ekrandan kestiğiniz görsellere filtre, çerçeve ve metin de ekleyebilirsiniz. Cropy uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirin.

Yağız Sarman

Cropy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Cropy, anlık ekran görüntüleri kesip kişiselleştirebileceğiniz bir mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan Cropy, internet tarayıcınızda aktif iken ekranda bulunan metin ya da görselleri anında kesip düzenleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır.

İlk etapta ekran görüntüsü almaktan ne farkı var dedirten Cropy uygulamasında aslında ekran görüntüsü almadan fazlası var. Cropy uygulamasında internette gezinirken gerek metinleri gerekirse de görselleri pratik bir şekilde kesip düzenlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bu işlemi yaparken internet sayfalarını Cropy uygulamasından açabilirsiniz. Şayet başka bir tarayıcı kullanıyorsanız da Paylaş seçeneğine yönelerek Cropy’yi seçip uygulamada düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Ayrıca kesilen ve düzenlenen görselleri Cropy uygulamasında depolayabilir ve istediğiniz an kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yakaladığınız görsellere düzenleme yaparken söz konusu görsellere efekt ve çerçeve de ekleyebiliyorsunuz. Hatta görsellere metin ekleyerek caps oluşturabilirsiniz. Ekran görüntüsü yakalamaktan fazlasını sunan Cropy uygulamasını AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır