Cross DJ Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,004 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Cross DJ Free ile kendi ses dosyalarınızı oluşturabilir ve mükemmel parçalar kompoze edebilirsiniz.

Müziğe ve kendi bestelerini yapmaya merakı olanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan Cross DJ Free hem akıllı telefonlara hem de tabletlere ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ustaca tasarlanmış ses motoru sayesinde kullanıcılara gerçeğe yakın ve üst düzey bir kalite vaat eden Cross DJ Free’yi kullanarak kendi müziğinizi yapabilirsiniz.

Uygulamada bir DJ’in ihtiyaç duyabileceği her özellik mevcut. Ayarlar, düzenlemeler ve dahası Cross DJ Free’de sunuluyor. Üstelik birçok uygulamanın aksine bu özelliklerin hepsi açık ve tamamen kullanılabilir durumda.

Cross DJ Free’de kullanıcı dostu ve içgüdüsel bir arayüze yer verilmiş. İhtiyacınız olan herhangi bir fonksiyonu zorlanmadan bulabiliyorsunuz. Daha önce bu tarz bir uygulama kullanmamış olsanız bile deneme yanılma yöntemiyle kısa sürede uygulamayı tanıyabilirsiniz.

Uygulamada iki adet turntable bulunmakta. Cihazınızda lokal olarak sakladığınız parçalardan istediğinizi seçip mix yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer siz de kendi kompozisyonlarınızı oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız Cross DJ Free’yi mutlaka denemeniz gerekiyor.

Emircan Erdoğan

Cross DJ Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Cross DJ Free sayesinde siz de kendi müzik parçalarınızı zahmetsizce düzenleyebilir ve ortaya mükemmel sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Cross DJ Free kendi müziğini yapmak isteyen kullanıcılara hitap eden ücretsiz bir uygulama. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Cross DJ Free sayesinde kendi özgün çalışmalarınıza imza atabilirsiniz.

Son derece kolay kullanılan içgüdüsel arayüzü sayesinde Cross DJ Free daha önce bu tarz bir uygulamayı tecrübe etmemiş kullanıcılar tarafından bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Bir DJ’in ihtyiacı olabilecek her şeyi içerisinde barındıran Cross DJ Free ile cihazınızda lokal olarak sakladığınız parçaları direkt olarak uygulamaya aktarabilir ve kendi mixlerinizi düzenleyebilirsiniz.

Uygulamada sunulan özellikler;

  • Ses efektleri
  • Profesyonele yakın ses düzenleme araçları
  • Senkronize çalma
  • Otomatik çalma
  • Canlı kayıt
  • Loop modu
  • 2 adet pad

Kendi kompozisyonlarınızı oluşturmak için yüksek ücretli uygulamalar kullanmak istemiyorsanız Cross DJ Free sayesinde kendi dosyalarınızı zahmetsizce oluşturabilirsiniz. Keyifli bir deneyim vaat eden Cross DJ Free sayesinde siz de bir DJ olabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cross DJ

    Cross DJ, Android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz profesyonel bir DJ uygulamasıdır.
  • DJ Studio 5

    DJ Studio 5, DJ'lerin kullanabileceği ücretisz ve güçlü bir Android sanal turntable uygulaması.
  • DJ Studio 3

    Şarkıları programa yükleyin ve profesyonel bir DJ gibi ister scratch atın, ister loop alın isterseniz şarkılar arasında geçişler yapın.
  • edjing

    edjing, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü ve ücretsiz bir dijital DJ uygulamasıdır.
  • Party Mixer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir DJ uygulamasıdır.
  • Koreantürk Radyo

    Koreantürk Radyo, Kore'de popüler olan pop şarkılarını dinlemek, Koreantürk radyosunu canlı takip edebilmek ve DJ performanslarını kaçırmamak için kullanabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir radyo uygulaması.
  • Flamencoroid Free

    Flamencoroid Free'yi müzik çalışmalarınızda metronom olarak kullanabilirsiniz
  • Volume Manager Free

    Volume Manager Free, Android cihazlarınızın ses oranı ve ayarlarını yönetebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.