Crusader Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Crusader Attack mobil oyununda durmaksızın düşmanın üzerine ilerlerken özel güçlerinizle şov yapacaksınız.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Crusader Attack mobil oyunu, kendine has dünyasında hızlı gelişen olaylara ayak uydurmanız gereken ve durmaksızın saldıracağınız heyecan dolu bir macera oyunudur.

Crusader Attack mobil oyununda kesintisiz bir heyecanın parçası olacaksınız. Sürekli ilerleyen ve düşmana karşı atak halinde olan özel bir platformun üzerinde durmaksızın düşman şövalyelere karşı ilerleyeceksiniz. Sel gibi üzerinize doğru akan şövalyelere karşı cesurca saldıracağınız Crusader Attack oyunu akıcılığıyla dikkat çekiyor. Kaliteli grafiklerle desteklenen oyunda çok sayıda düşmana karşı savaşırken bölüm sonlarında da özel bir düşmanla çarpışacaksınız.

Crusader Attack mobil oyununda arkadaşlarınızla skorlarınızı yarıştırabilirsiniz. Ayrıca oyunda yer alan 600’ü aşkın karaktere yüzlerce özellik ve aksesuar ekleyebilirsiniz. Oyunda kontroller de oldukça kolay ki zaten platform sizi otomatik ilerletiyor. Sizin tek yapmanız gereken ateş etmek ve sağa sola hareket etmek olacak. Sağ bölümde ise kullanabileceğiniz sağlık tamamlama ve çeşitli özel güçleri göreceksiniz. Soluksuz oynayacağınız Crusader Attack mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Crusader Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Crusader Attack mobil oyunu, sizleri kesintisiz bir saldırı dalgasına komutan yapacak kaliteli bir macera oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Crusader Attack mobil oyunu, bir saniye bile durmadan düşmanların üzerine korkusuzca saldıracağınız heyecan verici bir macera oyunudur.

Crusader Attack mobil oyununda kesintisiz bir maceranın içine dalacaksınız. Oldukça sevimli karakterleri göreceğiniz oyunda düşman karakterlerin bile son derece güzel tasarlandığını göreceksiniz. Oyunda sürekli ilerleyen bir platform üzerinde olacaksınız. Bu platformun karşısına yüzlerce belki de binlerce düşman saldıracak ve siz saldırınızı sürdürürken aslında bir yandan da savunma yapıyor olacaksınız.

Kötü şövalye karakterlerin yüzlercesi üzerinize gelirken hızlı hareket etmelisiniz. Ayrıca her bölüm sonunda özel yaratıklarla da kapışacaksınız. Bu bölüm sonu canavarlarını geçmeden bir sonraki bölümünü göremiyorsunuz. Ancak düşmanın olduğu gibi sizin de bazı özel güçleriniz olacak. Elde ettiğiniz başarılarla karakterlerinizi güçlendirebilir ve sağ bölümde göreceğiniz özel güçleri düşmana karşı kullanabilirsiniz. Etkileyici ses ve görsel efektleriyle heyecanın sürekli olarak dorukta olduğu Crusader Attack mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Attack the Light

    Attack the Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Nun Attack Origins: Yuki's Silent Quest

    Nun Attack serisinin geçmişine inen bu oyunda ekibe katılmadan önce sert ve taviz vermeyen bir ninjaya dönüşen Yuki'nin hikayesi anlatılıyor.
  • Nun Attack

    Nun Attack adlı Android oyununda rahibelerimizin karanlık güçleri alt etmesinde yardımcı oluyoruz.
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Special Combat Ops- Counter Attack Shooting Game

    Farklı silahlar ile savaşağız.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu