Crystal Security

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,123 TOPLAM İNDİRME
1.01 MB DOSYA BOYUTU

Crystal Security, sisteminizin güvenliğini sağlamak için kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir sınıflandırma programıdır.

Crystal Security, bilgisayarınızı etkileyebilecek kötü amaçlı yazılımları hızlıca algılamak için geliştirilmiş, kullanımı gayet kolay olan, başarılı bir programdır. Programın en dikkat çeken özelliklerinden biri de bulut teknolojisini kullanması ve bu sayede tarama işlemlerini çok hızlı gerçekleştirmesidir. Program bilgisayarda tespit edilen sorunları da gerçek zamanlı olarak gösteriyor.

Crystal Security ile dosyalarınızı isteğinize göre kara veya beyaz listeye ekleyerek sınıflandırabileceksiniz. Böylelikle hangi dosyaların sakıncalı olduğunu, hangi dosyalarınızın da güvenli olduğunu görebileceksiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ESET Internet Security 2022

    ESET Internet Security 2022, Windows, Mac ve Android cihazlar için gelişmiş koruma sağlar. İnterneti aktif kullanan kullanıcılar için önerilir.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • NETGATE Internet Security

    NETGATE Internet Security geniş kapsamlı bir bilgisayar güvenlik programıdır.
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • Emsisoft Internet Security Pack

    Emsisoft Internet Security Pack tümleşik bir virüs koruma ve internet güvenliği programıdır
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • AhnLab V3 Internet Security

    AhnLab V3 Internet Security bilgisayarınızı virüs, spyware, trojan gibi online tehlikelere karşı koruyan bir internet güvenlik programıdır.
  • Avira Internet Security

    Avira Internet Security çevrimiçi alışveriş, banka gibi internet servislerini çok tercih eden kullanıcıları her açıdan koruyan güçlü bir yazılım.