CSR Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

CSR Classics, klasik arabalarla drag yarışlarına katıldığınız bir mobil oyundur.

CSR Classics, klasik arabalardan egzotik arabalara şimdiye kadar üretilmiş en iyi arabalarla drag yarışlarına katıldığınız bir mobil oyundur. Ford Mustang, Skyline GT-R, Gran Torino, Mercedes 300 SL ve daha onlarca araba ile drag yarışlarına katılacak, eşssiz motor seslerini içinizde hissedeceksiniz. En iyi drag yarışçısı olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

CSR serisinin yeni oyunu CSR Classics’te birbirinden güçlü arabalarla kafa kafaya yarıştığınız harika grafiklere sahip bir drag yarışı oyunudur. Audi, BMW, Chevrolet, Ford, Lancia, Mercedes, MINI, Nissan, Plymouth, Pontiac ve Shelby’nin klasik modelleri dahil pekçok arabayla yarışma fırsatı sunan oyunda yarıştığınız arabaları modifiye etme şansına da sahipsiniz. Yarışlar birebir düzenlendiğinden ve de kısa süreli olduğundan aracınız için uygulayacağınız yükseltmeler oldukça önemli.

Mobil platforma göre oldukça başarılı grafikler (araba modelleri etkileyici) sunan oyunun kontrolleri basit tutulmuş. Ancak yarışları açık ara önde tamamlamak istiyorsanız mükemmel bir kalkış yapmalı ve vitesi doğru zamanda atmalısınız. Zira hata yapmanızı bekleyen rakibiniz son hız sizi geçebilir. Kısacası yüksek konsantrasyon ve iyi zamanlama bu oyunun olmazsa olmazı.

Daha gelişmiş grafikler ve oynanabilirlik ile oyun severlerin karşısına çıkan CSR Classics, drag yarışı tutkunlarının kesinlikle oynaması gereken bir oyun.

Erkan Calp

CSR Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,250 TOPLAM İNDİRME
238 MB DOSYA BOYUTU

CSR Classics başarılı bir drag yarışı oyunudur

CSR Classics klasik arabaları bütün motor güçleriyle birlikte kıyasıya yarıştırabildiğiniz ve ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS drag yarış oyunudur.

Drag yarışı arabalarınızın kalkış ve hızlanma performanslarını sergileyebildiğiniz ve bu süreçteki yeteneklerinizi test ettiğiniz yarış tipidir. CSR Classics'te de birbirinden güzel klasik arabalardan birini seçebiliyoruz ve seçtiğimiz arabayı en kısa sürede hedef noktaya ulaştırmaya çalışıyoruz. Eş zamanlı olarak rakibimizin de yanımızda yarıştığı oyunda hızımızı arttırırken vitesi tam zamanında yükseltmeli ve hızlanmamızı en sağlıklı şekilde gerçekleştirmeliyiz.

CSR Classics'te gerçek klasik araba modelleri yer almaktadır. Chevrolet, Ford, Lancia, BMW, Mercedes, Audi, MINI, Nissan, Plymouth, Pontiac ve Shelby markalarının birbirinden güzel arabalarını yarış kazandıkça açabiliyor ve asfaltlarda şahlandırabiliyoruz. Ayrıca arabalarımızı geliştirebiliyor, paslı ve dökülmüş kaportalarını çok daha şık bir hale sokabiliyoruz.

CSR Classics ldukça yüksek kalite grafiklere sahiptir. Bilgisayar oyunlarına yakın kalitedeki grafikler gerçek zamanlı yansımalar ve ışıklandırmalar sunmakta. Gayet kolay bir şekilde oynana oyunda ustalaşmak zaman alsa da bu süreç gayet eğlenceli geçmekte. Oyundaki arabaları satın alabilmek için yarışlar kazanmamız yeterli olabiliyor ve oyun bizi bu iş için markete yönlenmeye zorlamıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.
  • Racing Classics

    Klasik efsanevi arabalarla drag yarışlarına giriyoruz.
  • Altınyıldız Classics

    Giyim alışverişlerinizi Altınyıldız Classics uygulaması üzerinden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Shining Force Classics

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Driving School Classics

    Her türden araba türünü sürmeye hazırlan.
  • Gameloft Classics: 20 Years

    Gameloft'un nostaljik oyunları artık Android'de.