CSS-BuMa 1.2

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,727 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Web siteniz için gezinme düğmeleri hazırlayabileceğiniz güçlü ve ücretsiz bir araç.

CSS-BuMa web siteniz için güzel görünümlü ve animasyonlu gezinme menüleri hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Menüleri oluşturmak için gerekli CSS kodlarını sizin yerinize oluşturan bu kullanışlı program, düğme ve menülerin çerçeve, renk, yazıtipi, arka plan gibi tüm özelliklerini değiştirmenize de olanak tanıyor.

Sahip olduğu tasarım şablonları ve arka plan imajlarıyla menü oluşturma işlemini hızlandıran CSS-BuMa, sayfalarda fazla resim kullanmadan etkileyici görünüm elde etmenize olanak tanıyor.

Programın isminin nerden geldiğini merak edenler için "Cascading Style Sheets Button Maker" isminin baş harflerinden geldiğini söylemeden geçmek istemedim.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Style Master

    Bu program bir CSS editörüdür.
  • CSS HTML Notepad

    CSS HTML Notepad programı sayesinde web tasarım kodlama işlemlerinizi en hızlı ve kolay yoldan gerçekleştirebilirsiniz.
  • CSS Tab Designer

    CSS yardımıyla harika menüler oluşturmanızı sağlayan program, Web 2.0 kalitesinde tasarlanmış menüler yaratıyor...
  • Template Shaker

    Günümüzdeki web sitelerinin gözdesi CSS dosyalarını hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir kaç tıklamayla siteniz için günümüzün tasarımı olan CSS dosyalarını hazırlayabilirsiniz.
  • CoffeeCup StyleSheet Maker

    CoffeeCup StyleSheet Maker web siteniz için internet kullanıcılarının ve web tasarımcıların işini kolaylaştıran Geçişli Stil Sayfaları (CSS) dosyaları oluşturmanıza olanak tanır. Etiket tamamlama özelliği sayesinde ek bir CSS bilgisine
  • 1 Cool Button Tool Java&Flash

    Web Dizayn
  • Adobe GoLive 7

    Adobe'un web dizayn programı, gösterişli siteler bile yapabilirsiniz...
  • Web Storm

    Web geliştiricilerin modern web standartlarına uygun kodlamalar yapabilmesi için hazırlanmış Web Storm başarılı bir HTML, CSS, Javascript editörü.