Ctrl-Tab

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,329 TOPLAM İNDİRME

Firefox internet tarayıcınızdaki sekmeleri Windows alt+tab yöntemi ile değiştirmek istiyorsanız bu küçük ama kullanışlı eklentiyi yüklemeniz gerekmektedir. ctrl+tab tuşlarına basarak Firefox sekmelerini değiştirmenize olanak tanıyan bu

Firefox eklentisi olan Ctrl+Tab ile Firefox sekmeleri arasında artık klavyeniz üzerinden de geçişler yapabilirsiniz. Windows'un alt+tab uygulamasının Firefox sekmeleri arasındaki geçişe olanak tanıması için uyarlanmış bu versiyonu ile artık Firefox sekmeleri arasında ctrl+tab tuşlarına basarak geçişler yapabilirsiniz. Sekmelerin görsel önizlemesine olanak tanıyan arayüzü ile de büyük kolaylık sağlayan Ctrl+Tab eklentisi sayesinde artık sekmeler arası geçiş çok daha zevkli ve kolay.

Önemli! Programı indirdikten sonra inen .xpi uzantlı dosyayı Firefox ile çalıştırdığınızda eklenti Firefox internet tarayıcınıza kurulacaktır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Tab Page

    New Tab Page, Google Now için resmi olmayan güzel ve etkili bir Chrome eklentisidir.
  • Chrome IE Tab

    Google Chrome web tarayıcısı içinde IE sekmesi açmanızı sağlayan IE Tab eklentisiyle siteleri Internet Explorer tarayıcısındaymış gibi görüntüleyebileceksiniz.
  • IE Tab

    Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.
  • TEFview

    TEFview Tabledit formatındaki tab dosyalarınızı sesli olarak oynatmaya ve görüntülemeye olanak sağlayan ücretsiz tab editörüdür.
  • Samsung Galaxy Tab 3 Duvar Kağıtları

    Samsung Galaxy Tab 3 Duvar Kağıtları, ekibimizin sizler için seçmiş olduğu kaliteli ve güzel duvar kağıtlarından oluşan bir duvar kağıdı paketidir.
  • Tab Effect

    Firefox ile gezerken sekmeleriniz arasında geçişlerde üç boyutlu mükemmel bir efekt istiyenlere.
  • CSS Tab Designer

    CSS yardımıyla harika menüler oluşturmanızı sağlayan program, Web 2.0 kalitesinde tasarlanmış menüler yaratıyor...
  • Guitar Pro

    Guitar Pro gitar, bas, banço gibi perdeli müzik enstrümanları için geliştirilmiş bir tab editörüdür. Amatörlerden profesyonel müzisyenlere kadar her düzeyde kullanıcıya hitap eden programla method, nota okuma ve düzenleme gibi konularda ke