Cube Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Cube Jump'ta başarılı olabilmek için hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Cube Jump, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, beceri oyunları ile bilinen ve mobil dünyanın önemli isimlerinden olan Ketchapp firması tarafından tasarlanmış.

Firmanın diğer oyunlarıyla aynı çizgide ilerleyen Cube Jump'taki temel amacımız kontrolümüze verilen küpü platformlar üzerinde zıplatarak en yüksek skoru elde etmek. Bunu gerçekleştirebilmek için çok hızlı karar vermemiz ve seri çalışan parmaklara sahip olmamız gerekiyor. Bu arada oyun tek dokunuşla oynanabiliyor. Ekranın dilediğiniz noktasına dokunarak küpü zıplatabilirsiniz.

Cube Jump'ta çok sayıda küp karakter var fakat bunların sadece bir tanesi açık. Diğerlerini de açabilmek için platformların üzerinde duran minik küpleri toplamamız gerekiyor. Ne kadar fazla toplarsak o kadar fazla karakter açabiliyoruz.

Sade ve göz yormayan görsellere sahip olan ve bu görselleri eğlenceli ses efektleriyle destekleyen Cube Jump, beceri oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Cube Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
58.8 MB DOSYA BOYUTU

Cube Jump, reflekslere ve ekranda neler olup bittiğini iyi takip etmeye dayalı bir beceri oyunu.

Cube Jump, reflekslerine güvenen iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun Ketchapp stüdyosu tarafından hazırlanmış.

Oyunda başarılı olabilmek için hem zamanlama hem de hızlı hareket edebilme yetilerimizin iyi çalışması gerekiyor. Cube Jump'taki temel görevimiz kontrolümüze verilen küpü hareket eden geometrik platformlar üzerinde zıplatarak ilerletmek.

Eğer boşluğa denk gelirsek düşüyoruz ve oyun sona eriyor. Bu yüzden hem hızlı hem de dengeli olmalıyız. Eğer çok fazla beklersek yine kaybetme durumuyla karşı karşıya kalıyoruz. Oyundaki kurallar çok basit fakat uygulaması çok zor oluyor. Özellikler ilerledikçe işler daha da zorlaşıyor.

Cube Jump'taki tek amacımız küpü sağ salim ilerletmek değil aynı zamanda hareketli platformların üzerinde çıkan minik küpleri de toplamak. Ne kadar fazlasını toplarsak o kadar iyi çünkü bu sayede yeni karakterler açma fırsatı yakalıyoruz.

Dinlenirken, çalışmaya ara verdiğinizde veya sıra beklerken oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Cube Jump'a mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZigZag Cube

    ZigZag Cube, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve çok eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Adventure Cube

    Adventure Cube, Ketchapp'ın beceri ve sabır gerektiren yeni Android oyunu.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Cube Jumping

    Cube Jumping, Android platformunda yerli yapım küp zıplatma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Cube Roll

    Cube Roll, küpü hareketli platformda ilerletmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Eyes Cube

    Eyes Cube, Ketchapp'ın dikkat ve hız gerektiren yeni mobil oyunu.
  • Cube Dash

    Cube Dash, gökyüzünden yağan blok yağmurlarına karşı savunma yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Groove Cube

    Groove Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.