Cursor : The Virus Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Cursor : The Virus Hunter, sisteminize bulaşan virüsleri temizlemeye çalıştığınız retro görselli bir oyun.

Cursor : The Virus Hunter, Android platformunda retro görselli arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve tamamen ücretsiz olduğundan satın alım yapmadan, reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayabiliyoruz.

Oyunda bilgisayarımıza bulaşan virüsleri temizlemeye çalışıyoruz. Amacımız tüm zararlıları ortadan kaldırıp verilerimizi kurtarmak ve sistemi eski, sorunsuz çalışır dönemine geri getirmek. Virüsleri temizlemek için fare imleciyle etkili virüsün arkasında bıraktığı izlerin üzerinden geçiyoruz. Farklı noktalarda çıkan virüs izlerini yok etmek çok basit olmasına karşın önümüze durmadan çıkan hata mesajlı pencereler işimizi oldukça zorlaştırıyor.

Windows işletim sisteminin oldukça eski sürümünün temasını taşıyan beceri oyununda bölüm bölüm ilerliyoruz. İlerledikçe tahmin edeceğiniz üzere sistemden temizlenmesi çok daha zor virüsler çıkıyor ve engel teşkil eden objelerin sayısı da artırılıyor.

Erkan Calp

Cursor : The Virus Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Cursor : The Virus Hunter, bilgisayarınıza bulaşan virüsleri temizlemeye çalıştığınız retro görselli arcade oyunu.

Cursor : The Virus Hunter, bilgisayarımıza bulaşan virüsleri temizlemeye çalıştığımız retro görselli bir iOS oyunu.

Sistemimizin derinlerine inerek çalışmalarımızı durduran güçlü virüsleri temizlemek için fare imlecini kullanıyoruz. Fare imlecini büyük virüsün arkasında bıraktığı izlere dokundurarak virüsü temizleme işlemini yavaştan yapıyoruz. Ekrana belli aralıklarla basılı tutarak hareket ettirdiğimiz fare imlecinin karşısına çıkan uyarı mesajlı pencereler gibi engellere de takılmamasını da sağlamamız gerekiyor. Pencerelere her vuruşumuzda gücümüzden gidiyor ve küçülüyoruz. Virüs izlerini temizledikçe de gücümüze güç katıyoruz. Büyümek etkili virüslerle başa çıkmanın tek yolu olduğundan önemli.

Oyun sonsuz yapıda tasarlanmamış. Bölüm bazlı yapılmış ve ilerledikçe sistemin derinliklerine erişmiş çok daha etkili virüslerle karşılaşıyorsunuz. Oyun menülerinin eski Windows işletim sisteminin temasını andırması da hoş bir detay.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reachability Cursor

    Reachability Cursor uygulaması, akıllı telefonlarınızı tek elle kullanabilmenizi sağlıyor.
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Deer Hunter Reloaded

    Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.
  • Thief Hunter

    Kule savunma oyunlarına yeni bir anlayış getiren Thief Hunter, farklı çalışmalara ilgisi olanları sevindrecek bir mobil oyun.
  • Z Hunter - War of The Dead

    Z Hunter - War of The Dead kaliteli bir FPS oyunudur
  • The Virus: Cry for Help

    The Virus: Cry for Help, mesajlaşarak ilerlediğiniz birkaç sonlu macera oyunları arasında.
  • Duck Hunter

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir retro beceri oyunudur.
  • Hunter Run

    Karşına çıkan engelleri patlat ve karakterlerini geliştir.