Cut the Rope: Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME

Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.

Cut the Rope: Magic, şekerleme gördüğünde göz bebekleri yerinden fırlayan sevimli canavarımız Om Nom’un yeni macerasını konulan bulmaca oyunu. Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağımız yeni Cut the Rope oyununda şekerlemelerimizi çalan kötü sihirbazların peşine düşüyoruz.

Dünya genelinde en çok oynanan bulmaca oyunlarından Cut the Rope’un yenisinde milyonların sevgilisi şeker canavarı Om Nom’un yeni yetenekler kazandığını görüyoruz. Şekerlemeleri silip süpüren karakterimiz farklı hayvanlara dönüşerek oturduğu yerden şekerlemeyi mideye indirmekten fazlasını yapıyor. Kuş şeklini alarak tuzakların üzerinden uçarak kendisini kurtarabiliyor, bebek şeklini alarak girilmesi zor yerlere kendisini sokabiliyor, balık şeklini alarak derinlerde şekerleme avına çıkabiliyor, fare şeklini alarak şekerlemeleri hassas burnuyla kolaylıkla bulabiliyor.

Çok daha hareketli olduğumuz ve üzerinde her zamankinden fazla düşünerek geçebildiğimiz 100 yeni bulmaca içeren yeni Cut the Rope oyununda yıldızlar büyük önem taşıyor. Yıldızları toplayarak dönüşüme uğrayıp tuzakları atlatabiliyoruz. Serinin diğer oyunları gibi sadece puan kazandırmıyor da diyebilirim.

Erkan Calp

Cut the Rope: Magic

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Cut the Rope: Magic oyununda Om Nom'a çalınan şekerlemelerini bulmasında yardımcı oluyorsunuz.

Cut the Rope: Magic, şekerlemeleri gördüğü yerde mideye indirmesiyle tanınan sevimli canavar Om Nom’a kötü sihirbazlar tarafından çalışan şekerlemelerini bulması için yardım ettiğimiz fizik tabanlı bulmaca oyunu.

Hem iPhone hem de iPad’imizde oynayabildiğimiz yeni Cut the Rope oyununda şekerleme canavarı Om Nom çalınan şekerlemelerini fark ettiğinde sihirbazların peşine düşüyor. Sevimli küçük canavarımız sihirli şekillere girerek kötü sihirbazların kurdukları tuzakları atlatmaya çalışıyor. Om Nom kuş, balık, fare, bebek ve ruh şeklini alabiliyor ve dönüştüğü şeyin yeteneklerini kazanıyor. Örneğin; fareye dönüştüğünde şekerlemelerin kokusunu çok uzaklardan alabiliyor. Veya balığa dönüşerek çok derinlerde bulunan şekerlemeleri rahatlıkla dalıp çıkartabiliyor.

Durağan bulmacalar yerine Om Nom’un yeteneklerini sergileyebildiği yepyeni 100 bulmaca sunan oyunda yıldızları toplamak son derece mühim. Yıldızlara dokunduğumuzda az önce bahsettiğim hayvanlara dönüşüyor, engel ve olası tuzaklardan kendimizi sıyırıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cut the Rope: Experiments

    Cut the Rope: Experiments, sevimli bir canavarı şekerle beslemeyi konu alan eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Cut the Rope 2

    Cut the Rope 2, fiziğe dayalı şekerleme parçalama oyunudur.
  • Cut the Rope: Experiments FREE

    Cut the Rope: Experiments, sevimli canavarın beslendiği ve bunu yaparken çeşitli bulmacaların çözüldüğü mobil oyun.
  • Cut the Rope

    Cut The Rope, çıktığı ilk gün popüler olan bu sevimli canavar besleme oyunu, fizik kurallarının işlediği ve her yeni seviyede farklı özelliklerin tanıtıldığı ilgi çekici bir oyun.
  • Cut the Rope: Time Travel

    Cut the Rope: Time Travel, popüler serinin Orta Çağ'da geçen sürümü.
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Rope Around

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Rope Bowling

    Zevkli bir bulmaca oyunu