D Password Generator

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
533 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.

D Password Generator programı, sık sık farklı şifreler üretmek zorunda olanların kullanabilecekleri ve hızlı bir şekilde güvenilir şifrelerin oluşturulmasına imkan tanıyan ücretsiz ve basit bir uygulama. Tek görevi zor tahmin edilir ve tamamen rastgele oluşturulur şifreler yaratmak olduğu için kullanırken pek bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Taşınabilir bir program olması nedeniyle herhangi bir kurulum gerektirmeyen programı dilediğiniz gibi taşınabilir disklerinizde yanınızda taşıyabilir ve tüm bilgisayarlarda şifre yaratma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Neredeyse tıkladığınız anda açılacak kadar hızlı çalışması ise pratik bir araç olduğunu gösteriyor.

Programın yaratabildiği şifrelerde çeşitli seçenekler de mevcut. Böylece basit şifreler yaratabileceğiniz gibi büyük ve küçük karakterler, sayılar, semboller, boşluklar barındıran uzun ve fazla karmaşık şifreleri de hemen yaratabilirsiniz.

Beklendiği üzere sistem kaynaklarını da pek tüketmemesi ile her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz kaliteli bir şifre üreticisi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca pek çok diğer programın aksine şifrelerinizi saklamaması nedeniyle herhangi bir şekilde ele geçirilmeleri de mümkün olmuyor. Eğer karmaşık şifrelerinizi akılda tutamıyorsanız bir yere yazmak yerine şifre depolama uygulamalarını kullanmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Username and Password Generator

    Username and Password Generator programı sayesinde rastgele kullanıcı adı ve şifre listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Webmaster Password Generator

    Webmaster Password Generator programını kullanarak karmaşık şifreler oluşturabilir ve internette güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • Advanced Password Generator

    Advanced Password Generator ile rastgele oluşturacağınız parolalar sayesinde güvenliğinizi arttırabilirsiniz
  • Random Password Generator

    Random Password Generator ile kırılması neredeyse imkansız güçlü parolalar oluşturabilir ve parolalarınızı program sayesinde yönetebilirsiniz.
  • Masking Password Generator 2.0.8

    Masking Password Generator 2.0.8
  • Random Password Generator-PRO 10.3

    Random Password Generator-PRO 10.3
  • Dalenryder Password Generator

    Bu programı kullanarak hem rastgele şifreler yaratabilir hem de üretilen şifreleri kaydedebilir ve saklayabilirsiniz.
  • Serial Key Generator

    Serial Key Generator, hazırlamış olduğunuz yazılımlar için ürün anahtarları hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.