DAEMON Sync Server

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,649 TOPLAM İNDİRME

DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır

DAEMON Sync Server, mobil cihazlarında DAEMON Sync uygulaması yüklü olan kullanıcıların kablosuz dosya transferi, otomatik senkronizasyon ve yedekleme yapabilmellerine imkan tanıyan bir yazılım olarak özetlenebilir.

Bilgisayarlarınıza ve mobil cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz DAEMON Sync ve DAEMON Sync Server yazılımları ile sadece size özel olan bir bulut depolama alanı oluşturabiliyorsunuz. Üstelik bu bulut ağını kullanırken internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyorsunuz. DAEMON Sync Server bilgisayarınızı bir sunucuya dönüştürüyor ve DAEMON Sync uygulamasının kurulu olduğu mobil cihazlarla bilgisayarınızı eşleştiriyor. Sonrasında ise mobil cihazlarınızdaki dosyalara bilgisayarınız üzerinden göz atabiliyor, bu dosyaları indirebiliyor ve otomatik olarak bu dosyaları bilgisayarınız ile senkronize ederek yedekleyebiliyorsunuz.

DAEMON Sync Server yerel kablosuz ağınızı kullandığı için adil kullanım kotanızı etkilemiyor. WiFi ağınız üzerinden yapılan dosya transferleri yüksek hızı da beraberinde getiriyor. DAEMON Sync Server kullanmaya başlamak için şu adımları takip etmeniz gerekmekte:

Can Erdil Şentürk

DAEMON Sync Server

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME

DAEMON Sync Server ile mobil cihazlarınız ve Mac bilgisayarınız arasında dosya transferi yapabilirsiniz

DAEMON Sync Server kullanıcılara Android veya iOS cihazları ile Mac bilgisayarları arasında kablosuz dosya transferi yaparak otomatik senkronizasyon ve yedekleme işlerini gerçekleştirme imkanı veren bir yazılım.

Mac bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir yazılım olan DAEMON Sync Server temel olarak sadece size özel olan ve internet bağlantınızı kullanmayan, sınırsız kapasite sunan bir bulut depolama alanı oluşturmanıza imkan tanıyor. Uygulama WiFi ağınız üzerinden DAEMON Sync Server programını kurduğunuz Mac bilgisayarı ve DAEMON Sync uygulamasını yüklediğiniz Android veya iOS cihazları eşleştiriyor ve sonrasında bu cihazlar arasında senkronizasyon işlemi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

DAEMON Sync Server kullandığınız bilgisayara mobil cihazınız üzerinden seçeceğiniz klasörlerde yer alan fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar aktarılıyor. Bu senkronizasyon süreci başladıktan sonra dosyalarınız bilgisayarınız üzerinde belirleyeceğiniz klasöre aktarılmaya başlanıyor. WiFi ağınız üzerinden gerçekleşen işlem internet bağlantınızı kullanmadığı için veri trafiği yüksek hızda yapılıyor ve bu trafik adil kullanım kotanızı etkilemiyor.

DAEMON Sync Server'ı kullanabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Folder Sync

    Folder Sync klasörlerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olan bir yazılımdır
  • Sync Breeze

    Sync Breeze kolaylıkla kullanabileceğiniz ve dosyalarınızı hızlı bir şekilde senkronize etmenize yarayan başarılı bir uygulamadır.
  • Path Sync

    Klasör karşılaştırma ve senkronize etme aracı
  • Print2PDF Server Edition

    Kullanışlı bir PDFdüzenleme yazılımı olan Print2PDF ile dökümanlarınızı ister güvenli bir şekilde şifreleyin ,isterseniz istediğiniz PDF dökümanlarını düzenleyin.Terminal desteği ile programı birçok bilgisayardan kullanabilirsiniz.
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • iSkysoft Phone Transfer

    iSkysoft Phone Transfer, Android, iOS ve Symbian telefonlar arasında telefondan telefona dosya transferi yapabilmenizi sağlayan çok yararlı bir program.