Dailymotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,050 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Dailymotion Windows 10 uygulaması ile 20 milyondan fazla videoyu 4K kalitede izleyin.

Fransa merkezli popüler video paylaşım sitesi Dailymotion’ın Windows 10 tablet ve bilgisayarlar için özel olarak geliştirilmiş sürümüdür. Farklı kategoriler altında paylaşılan 20 milyondan fazla videoyu internet tarayıcınızı açmadan izleyebilirsiniz.

2005 yılında kurulan ve kısa sürede popüler video siteleri arasına girmeyei başaran Dailymotion’ın Windows 10 uygulaması ile Dailymotion’da paylaşılan milyonlarca videoyu yüksek kalitede izleyebilir, Haber, Spor, Müzik, Film, Oyun gibi ilginizi çeken konularda hazırlanmış en yeni videolara göz atabilir, beğendiğiniz bir videoyu sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oynatma listelerini, grup ve kanalları Windows 10 başlat menüsüne sabitleyebilir ve bunlar hakkında bildirimleri alabilmenin yanı sıra tek dokunuşla erişmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Full HD, 4K videoları mükemmel bir şekilde oynatan Dailymotion Windows 10 uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Videoları 4K kalitede izleme
  • Sürükle bırak yaparak video yükleme
  • İstenilen noktaya yerleştirilebilen mini oynatıcı
  • Video önerileri alma
  • Anahtar kelime veya kategori bazında arama yapma
  • Videoları kolayca paylaşma ve favorilere ekleme
  • Kanalları takip etme
  • Kanal yönetimi
  • Hesap oluşturma
  • Cortana sesli arama
  • Resim içinde resim
  • Videoları büyük ekrana yansıtma
Erkan Calp

Dailymotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
570 TOPLAM İNDİRME

Dailymotion, hem Dailymotion editörleri tarafından seçilen hem de size özel önerilen videolar ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz resmi Android Dailymotion uygulaması.

Dailymotion, yıllardır YouTube ile birlikte video konusunda en popüler kaynaklardan bir tanesi olan Dailymotion'ın resmi Android uygulaması. Dailymotion üzerinde yer alan videolar içerisinde aramalar yaparak hem bir çok video izleyebileceğiniz hem de izleyip beğendiğiniz videoları paylaşabileceğiniz uygulama aynı zamanda size özel videolar da sunuyor. Sizin tercihlerinize göre önerilen videolar dışında Dailymotion editörleri tarafından seçilen vidoeları da kontrol ederek izleyebiliyorsunuz.

Kategori ve anahtar kelime bazlı aramalar ile videolar bulabileceğiniz Dailymotion, 4K HD video kalitesi desteği de sunuyor. İzlediğiniz tüm videoları tanıdıklarınız ile kolayca paylaşabileceğiniz uygulama aynı zamanda canlı video yayınlarına da imkan sağlıyor.

Eğer Android telefon ve tabletlerinizi zaman zaman videolar izlemek için kullanıyorsanız bunun için kullanabileceğiniz ideal uygulamalardan bir tanesi de Dailymotion. Yıllardır bu alanda hizmet veren ve alanındaki en başarılı platformlardan bir tanesi olan Dailymotion Android uygulamasını ücretsiz olarak indirip, video izleme keyfini çıkarın.

Barış YANIK

Dailymotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Dailymotion, internet alemindeki en popüler videoları arayarak bulup izleyebileceğiniz resmi iOS Dailymotion uygulaması.

Dailymotion, popüler video platformunun iPhone ve iPad'ler üzerinde kolay ve rahat kullanımını sağlayan ücretsiz iOS uygulaması. Binlerce video arasında arama yaparak istediğiniz videoları bulup izleme fırsatı sunan Dailymotion üzerinde onlarca kategori içerisinde binlerce video bulunuyor.

Eğlenceden eğitime kadar farklı farklı konularda videolar seyredebilme imkanı sunan Dailymotion, aynı zamanda 4K HD desteği sayesinde videoları kaliteli izleme şansı da sunuyor. Fakat bu tür videoları rahatça izleyebilmek için iyi ve hızlı bir internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Siz aramadan önce Dailymotion editörleri tarafından özenle seçilen videolar arasında da izlemek isteyeceğiniz videolar bulmak oldukça kolay. Ayrıca Dailymotion'ı kullandıkça izlediğiniz diğer videolara göre sürekli yeni video önerileri de uygulama üzerinde yapılıyor.

Video izleme deneyimi ve keyfinizi arttırmanın en güzel yollarından bir tanesi olan Dailymotion uygulamasını iOS mobil cihazlarınıza hemen indirip ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Barış YANIK

Dailymotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Dailymotion, Windows Phone platformundaki YouTube uygulaması eksikliğini kapatıyor.

Dailymotion, YouTube’dan sonra en çok takip edilen çevrimiçi video izleme platformu ve Windows Phone platformunda resmi olarak uygulaması nihayet karşımızda. Videoları 4K, Full HD kalitede izleyebilmenin yanı sıra sürekle bırak yöntemiyle hızlıca kendi videolarınızı yükleyebiliyor ve kanalınızı yönetebiliyorsunuz.

Windows Phone platformunda resmi YouTube uygulaması bulunmadığından (tabii ki başarılı istemciler var) internetin en popüler videolarını izlemek için alternatif olarak kullanabileceğiniz en iyi uygulama Dailymotion.

Evrensel nitelikte olduğundan hem mobil hem de masaüstünde aynı kullanım deneyimini sunan Dailymotion uygulamasında videoları dilediğiniz kalitede izleyebiliyorsunuz. Günümüz internet paketleriyle her ne kadar 4K videoları izlemek pek mümkün olmasa da 4K çözünürlüklü videolar için destek sunuluyor. Videolara anahtar kelime, kategori bazlı arama ve sesli arama yaparak hızlıca erişme imkanı tanıyan uygulamanın resim içinde resim özellği de bulunuyor. Yani bir videoyu ekranın dilediğiniz noktasına çekerek bir yandan videoyu izlerken diğer yandan kanallara göz atabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Dailymotion Downloader

    Free Dailymotion Downloader ile kolay bir şekilde Dailymotion videolarını indirebilirsiniz
  • Free Dailymotion Download

    Free Dailymotion Download, popüler video platformu Dailymotion'da izlediğiniz videoları hızlı ve kolayca indirme olanağı sunan yararlı bir program.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.
  • Emoji8

    Popüler emojileri taklit etmek ister misiniz?
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.