DameWare NT Utilities

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,227 TOPLAM İNDİRME
22.8 MB DOSYA BOYUTU

Ağınızın yönetimini tek pencerede toplayın, Uzak NT/2000 sunucu / istemcileriniz üzerinde tam yetki sahibi olmanın, onları uzaktan yönetin.

NT Utilities ile bilgisayar ağınızı domain, workgroup ya da sunucu / istemci bazında yönetebilir, uzak makinaların disklerine, event loglarına erişebilir, kullanıcılar, kullanıcı grupları yaratabilir, network paylaşımlarını idare edebilir, process takibi, processleri öldürme işlemleri gerçekleştirebilir, registry kayıtlarını değiştirebilirsiniz.

NT Utilities, Dameware Development`ın Mini Remote Control programını da içerisinde barındırmaktadır.
Mini Remote Control size, uzaktaki clientlarınızın ekran, klavye fare kontrolünü ele alma imkanı sunacaktır. Mini Remote Control sayesinde yardım masası işlemlerinizi kolaylaştırabilir, kullanıcılara uzaktan eğitim verebilir, client hareketlerini onların haberi dahi olmadan izleyebilirsiniz. Tüm bu işlemler için client IP adresini ya da makina adını biliyor olmanız yeterli olacaktır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.
  • Remote Utilities Free Edition

    Uzaktaki bilgisayarlarınıza sorun yaşamadan ve tüm işlemlerinizi gerçekleştirerek bağlanmak istiyorsanız bu programı indirebilirsiniz.
  • Prorat

    Prorat 1.9 Fix 2 uzaktan bilgisayar yönetim aracıdır ve kullanıcılara uzak masaüstlerine bağlanma şansı verir.
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • AirDroid Business

    İşletmeler için cihaz yönetimi yapabilmenin en ideal yolu: AirDroid Business.
  • Alpemix Uzaktan Yardım

    İstediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilmenizi sağlayacak Alpemix Uzaktan Yardım destek, eğitim, sunum gibi farklı alanlarda yararlanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım.
  • TeamViewer

    TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.
  • Brynhildr

    Brynhildr, uzaktan diğer bilgisayarları yönetebileceğiniz ücretsiz ve güzel bir uygulama.