Dan The Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,879 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Dan The Man mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Dan The Man eğer mobil cihazlarınız üzerinde kaliteli bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir aksiyon platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Dan The Man, daha önceden Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi başarılı oyunlarıyla tanıdğımız Halfbrick Studios'un elinden çıkmış bir başka oyun. Dan The Man temel olarak Dan adlı kahramanımızın sürükleyici macerasını konu almakta. Dan'in hikayesi yaşadığı köyde çıkan kaosla birlikte başlıyor. Uzun süredir gölgelerde saklanan şeytani emellere sahip bir organizasyon aniden ortaya çıkıyor ve Dan'in köyüne saldırıyor. Kahramanımızın kız arkadaşı Josie ise bu tehlike karşısında hayatta kalmaya çalışıyor. Dan'e yardım ederek köyünü ve kız arkadaşını kurtarmasını sağlamak ise bize düşüyor.

Dan The Man bize klasik Mario oyunlarını hatırlatan bir görünüm sunarken içinde bolca aksiyona yer veriyor. 2 boyutlu görünüme sahip olan oyunda ekranda yatay olarak ilerlerken engelleri zıplayarak geçmeye, yolumuz üzerindeki altınları toplamaya çalışıyoruz. Bir yandan da yumruklarımızı, tekmelerimizi ve sahip olduğumuz silahların gücünü kullanarak düşmanlarımızla savaşıyoruz. Ayrıca farklı silah türlerini kullanabiliyor, saldırı şekillerimizi geliştirebiliyoruz.

Dan The Man'ın retro tarzda grafikleri göze oldukça hoş görünmekte. Oynanışta oldukça eğlenceli. 12 bölümlük oyunda heyecanlı bölüm sonu canavar savaşlarına da yer verilmekte.

Can Erdil Şentürk

Dan The Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Dan The Man mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Dan The Man sahip olduğu kaliteyle dikkat çeken ve bir kere oynadıktan sonra bağımlılık yapabilen bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dan The Man'de bir kahramanın doğuşuna tanık oluyoruz. Oyunumuzun esas oğlanı olan Dan'ın köyü beklenmedik bir saldırıyla sarsılıyor. Uzun bir süredir gölgeler ardında saklanan ve şeytani emellere sahip olan bir organizasyon aniden Dan'in köyüne saldırıyor ve terör estiriyor. Dan'in kız arkadaşı Josie de hayatta kalablilmek için savaş veriyor. Biz de kahramanımız Dan ile birlikte Josie'yi ve köy halkını kurtarabilmek için zorlu bir savaşa giriyoruz.

Dan The Man klasik platform oyunlarındaki yapıyı bolca aksiyonla birleştiren bir oyun. Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi oyunlarıyla tanıdığımız Halfbrick Studios deneyimini bu oyuna da yansıtmış. 2 boyutlu görünüme sahip olan oyunda ekranda yatay olarak ilerliyor ve karşımıza çıkan engellere takılmamaya, bir yandan da düşmanlarımızla savaşmaya çalışıyoruz.

Dan The Man'de kahramanımız tekme ve yumruklarını kullanarak düşmanlara saldırabiliyor ve farklı silahları kullanabiliyor. 12 bölümlük oyunda topladığımız altınlarla saldırılarımızı geliştirebiliyor. Oyun içinde zorlu bölüm sonu canavarı savaşları da yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Amazing Spider-Man

    The Amazing Spider-Man'i muhteşem grafikleriyle artık Android işletim sistemi yüklü cihazınızda oynayabilirsiniz.
  • The Amazing Spider-Man 2

    The Amazing Spider Man-2, mobil platformlar için geliştirilen yeni örümcek adam oyunudur.
  • Kick the Man

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Galaxy Gunner: The Last Man Standing

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • The Avengers-Iron Man Mark VII

    İnteraktif çizgi roman The Avengers-Iron Man Mark VII uygulamasıyla Demir Adam'ın silahını güçlendirme hikayesine tanık oluyorsunuz.
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • Mega Man

    Mega Man Mobile, Capcom tarafından geliştirilen aksiyon yüklü klasik platform oyunu.